Harrison Ford lábát törte

> Filmrakat.hu | 2014. június 20. péntek

A Csillagok háborújának hetedik részét forgatja Harrison Ford, akiről az a hír járta be a világsajtót, hogy bokáját törte a felvételek alatt. Kiderült: az információ nem pontos.

Hirdetés:
Harrison Ford a Paranoia című filmben. Félig háttal: Gary Oldman

Harrison Ford a Paranoia című filmben. Félig háttal: Gary Oldman

Nem a bokáját, hanem a bal lábát törte el Harrison Ford a Star Wars VII. londoni forgatásán egy héttel ezelőtt – közölte csütörtökön az amerikai színész szóvivője.

Ina Treciokas közleménye szerint a 71 éves filmsztár sikeres műtéten esett át, jól van, rövidesen megkezdi a rehabilitációt és alig várja, hogy újra dolgozhasson.

Ford, aki Han Solo szerepében tért vissza az új Star Wars-epizódba, június 12-én a londoni forgatási helyszínen szenvedett lábtörést, amikor rácsukódott nevezetes űrhajója, a Millennium Falcon ajtaja. A brit mentősök első közlései alapján az a hír terjedt el, hogy a színésznek a bokája tört el.
{adinserter 11}
A The Daily Mirror című brit lap keddi értesülése szerint Ford legalább nyolc hétig hiányozni fog a forgatásról. A nagyszabású produkció forgatási tervét sikerült átszervezni, így távollétében is folytatódhat a munka. A szóvivő csütörtöki közleményében nem bocsátkozott jóslásba arról, hogy a színész mikor térhet vissza a forgatáshoz.

A filmben az űreposz veteránjai, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew and Kenny Baker mellett számos új szereplő is megjelenik, például Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Max von Sydow, Lupita Nyongo és Gwendoline Christie.

Az J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars VII. egy újabb trilógia első epizódja, amely 30 évvel A Jedi visszatér című epizód után játszódik.

Forrás: MTI

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Harrison Ford lábát törte - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 − tíz =