Hárommal több esküvő

> Filmrakat.hu | 2014. február 20. csütörtök
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Rossz érzés, ha meghívnak az exed esküvőjére. De mit szóljon az, aki hárommal több ilyen esküvőn vesz részt a kelleténél? Az új spanyol vígjátékból alighanem kiderül!

Hirdetés:

Hárommal több esküvő

Hárommal több esküvő (+16)

2013 – színes, szinkronizált, spanyol romantikus vígjáték

Forgatókönyv: Pablo Alén, Breixo Corral
Producer: Belén Atienza, Mercedes Gamero, Enrique López Lavigne
Fényképezte: Arnau Valls Colomer
Vágó: Alberto de Toro
Zene: Javier Rodero
Rendezte: Javier Ruiz Caldera

Szereplők: Inma Cuesta, Martiño Rivas, Rossy de Palma, María Botto, Quim Gutiérrez

Hazai bemutató dátuma: 2014. március 06. Forgalmazza a Vertigo Média Kft.

Hárommal több esküvő jelenetfotó - az egyik esküvő

Hárommal több esküvő rövid története

Ruth semmi másra nem vágyik, csak a boldogságra, és egy férfira, aki szereti. Ezért elképzelni sem tud rosszabbat, mint, hogy egy lakodalomban szakítson vele a barátja. Ruth úgy érzi, a világ esküdött össze ellene, amelyben az egyetlen vigaszt az autójában újra és újra megszólaló, nyolcvanas évekbeli Europe-sláger, a Carrie jelenti.

Ruth egyetemen dolgozik kutatóként

Ruth egyetemen dolgozik kutatóként

Ruth egyetemen dolgozik kutatóként, csupa nő kollégával, így igazi felüdülés számára, amikor gyakornoknak veszik fel mellé a jóképű Danit. Amikor három korábbi ex-e hívja meg esküvőjére, és nem tud kihátrálni a részvételektől, hirtelen ötlettől vezérelve Danit kéri fel kísérőjének. Ahogy azonban várható, valamennyi lagzi katasztrofálisan alakul – és nemcsak Ruth számára. A mediterrán fieszták pompás zenékkel, sok szerelemmel és humorral, valamint romantikus spanyol tájjal igazi melegséget hoznak a tél végén a magyar mozikba!

Mediterrán fieszták, romantikus spanyol tájak és hárommal több esküvő!

További információk a filmről

A klasszikus esküvői vígjátékok hagyományait követő Hárommal több esküvő igazi nőnapi romantikus vígjáték sok humorral és érzelemmel. A film világpremierje az „A” kategóriás Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol a Venice Days szekció zárófilmjeként vetítették. A Hárommal több esküvő az elmúlt év legnagyobb hazai kasszasikere lett Spanyolországban, és 7 kategóriában jelölték az év legjobb spanyol filmjeinek járó Goya-díjra, a Spanyol Filmakadémia elismerésére. A főszereplő Inma Cuesta előzőleg a nagy szakmai és közönségsikert arató Blancanieves-ben játszott főszerepet, míg a filmbeli édesanyját megformáló Rossy de Palma-t Pedró Almodovar fedezte fel, és a rendező számos filmjében szerepelt (A vágy törvénye, Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén, Kötözz meg és ölelj!, Kika, Titkom virága).

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Hárommal több esküvő - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

12 − 4 =