Harminc évesen még korai a halálra gondolni

> Filmrakat.hu | 2015. március 27. péntek

Amanda Seyfried és Mark Wahlberg a Ted 2-benAmanda Seyfried még túl fiatal ahhoz, hogy a halálra gondoljon, ennek ellenére erősen foglalkoztatja a halandóság, mivel egyre gyorsabban közeledik a 30. születésnapja. Ölni tudna azért, hogy ismét húsz éves lehessen – vagyunk így ezzel egy páran… Filmsztárok a Filmrakatban: Amanda Seyfried.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Decemberben lesz 30 éves Amanda Seyfried, amit jelentős fordulópontnak tart az életében, ha nem is örül neki kimondottan.

Egyre többször jut eszembe, hogy hűha, hova lett az elmúlt évtized – mondja a színésznő legújabb interjújában. – Ölni tudnék azért, hogy megint húszéves lehessek. Az élet olyan rövid. Évről évre egyre többet gondolok arra, hogy halandó vagyok.

Szerencsére Amandát nemcsak a halál érdekli, hanem olyan dolgok is, amik minden fiatal nő fejében megfordulnak.

Természetesen látom magamat, amint a gyerekeimet terelgetem, mert családcentrikus vagyok. Nem állítom, hogy ez holnap lesz, de pár év múlva biztosan bekövetkezik – árulta el a színésznő, aki két éve él Justin Long színésszel.

Amanda Seyfriedet hamarosan a Ted 2 című vígjátékban láthatjuk Mark Wahlberg oldalán.

Ted 2 – hazai bemutató: 2015. július 16.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Harminc évesen még korai a halálra gondolni - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × egy =