Hány még a 32, Mr. Firth?

By | 2015. február 14. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Kingsman, a titkos szolgálat (2015) - Samuel L. Jackson és Colin FirthMátyás király kérdezte a mese szerint az öreg parasztembert emígyen: Hány még a 32? Ezzel arra kérdezett rá, hogy vénségére hány foga maradt az öregnek, az eredeti 32-ből. Mi ilyet nem kérdeznénk Colin Firth-től, nehogy szekálásnak vegye: a Kingsman forgatása alatt ugyanis kiverték egy fogát! Sztárhírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

A szupererőszakos és igencsak gátlástalan kémparódia, a Kingsman – A titkos szolgálat (már a mozikban) meghökkent és megnevettet. De van, akinek beletörik a foga.

Például a főszereplőnek, Colin Firth-nek beletört. A szuperelegáns szuperkémet alakító Firth eggyel több műfoggal játszik mostantól.

– Nagyon sok akciójelenetet vettünk a filmhez, sokkal rosszabbul is járhattam volna – nyilatkozta Colin Firth. – De az egyik bunyónál… azt hiszem, a barlangban összetalálkoztam egy kemény tárggyal. Egy puskával vagy egy fémrúddal vertek képen. Kicsit beleszédültem, de azt észre sem vettem, hogy kitört egy fogam… csak a szünetben tűnt fel, hogy vért köpök…

Ehhez Samuel L. Jackson – a filmbeli főgonosz – csak ennyit tett hozzá:

– Az igazi szuperkémnek nyilván volna egy öngyújtóba épített fogvisszanövesztő készüléke…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × három =