A hang ereje

By | 2014. március 8. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Paul Potts tündérmeséjének az a különlegessége, hogy nem mese! A hang ereje a legkisebb fiú felemelkedésének története a legnagyobbak közé. Még csak pár éve történt, de már történelem, ahogy a világ egyik legnépszerűbb tenorja elindult a világhírnév felé.A film egyik producere az a Simon Cowell, aki a Britain’s Got Talent egyik zsűritagja volt Potts emlékezetes előadása alatt. A hang ereje

Hirdetés:

A hang ereje (+12)

2014 – színes amerikai életrajzi dráma/vígjáték
Eredeti cím: One Chance
Forgatókönyv: Justin Zackham
Producer: Harvey Weinstein, Simon Cowell
Társproducer: Whitney Brown, Anthony Leo
Fényképezte: Florian Ballhaus
Zeneszerző:  Theodore Shapiro
Rendező: David Frankel

Szereplők:  James Corden, Alexandra Roach, Julie Walters, Colm Meaney, Mackenzie Crook, Jemima Rooper,

Magyarországi premier: 2014.03.06. Forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Potts gyerekkorában sokat kapott társaitól énekesi ambíciói miatt.

A hang ereje –  Paul Potts története filmen

Az ördög Pradát visel rendezője, David Frankel ezúttal egy igaz történet feldolgozásával jelentkezik. 2007. június 9-én a brit tehetségkutató, a Britain’s Got Talent színpadán egy félénk fiatalember jelent meg, aki visszafogott, nem túl karizmatikus kiállásával nem ébresztett túl sok bizalmat a zsűri tagjaiban. Kétkedésük csak fokozódott, amikor az akkor 37 éves Paul Potts bejelentette, Giacomo Puccini Turandot című operájából a technikás Nessun Dorma című áriát szeretné elénekelni. A következő pár perc azonban nem csak a zsűri tagjainak csalt könnyeket a szemébe, a közönség álló ovációval jutalmazta a félénk fiatalember produkcióját.

A legkisebbik kisfiú...

A felvételt néhány nap leforgása alatt internetezők milliói nézték meg, Potts pedig nem csak a tehetségkutatót nyerte meg, hanem meghódította a világ operarajongóit. Alig több mint fél évvel a feltűnése után Nagy-Britannia akkori miniszterelnöke Gordon Brown személyesen nyújtotta át neki a kétmillió eladott albumért járó platinalemezt. A hang ereje ezt a modern mesét mutatja be a BAFTA-díjjal kitüntetett James Corden és a Mamma Mia! című musicalből ismert Julie Walters főszereplésével.

Film a BAFTA-díjjal kitüntetett James Corden és a Mamma Mia! című musicalből ismert Julie Walters főszereplésével

A hang ereje előzetese

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

nyolc + nyolc =