Halálos iramban gyarapodik a bevétel is

By | 2015. április 23. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Halálos iramban 7 (2015) amerikai akciófilmVin Diesel és a Halálos iramban 7 csapat nagyon tud valamit: pénzt csinálni! Túllépte az egymilliárd dollárt a film eddigi bevétele és még mindig nincs vége, özönlenek a nézők a moziba, hogy megnézzék Paul Walker utolsó száguldását. Filmhírek a Filmrakatban.

Tizenhét nap alatt több mint egymilliárd dolláros összbevételt ért el a Halálos iramban hetedik része. A gyártó Universal stúdió történetében ez az első produkció, amely az eredeti mozibemutató után ilyen eredményt ér el, s ez egyben filmtörténeti rekord is, mert ilyen gyorsan még egy alkotás sem lépte túl a bűvös határt. A Halálos iramban-sorozat filmjeinek összbevétele ezzel megközelíti a 3,4 milliárd dollárt.

A hazai nézők is kedvelik Vin Diesel és csapatának kalandjait, a filmre 334 ezren ültek be, 450 millió forintot hagyva a pénztárakban. Ez azt jelenti, hogy a Halálos iramban 7 már a napokban lekörözi az idei év eddigi legnézettebb filmjét, A szürke ötven árnyalatát.

Közben Vin Diesel megerősítette a hírt, hogy a Halálos iramban 8-ban valóban a mostani részben felbukkant, Kurt Russell által alakított titokzatos karakter továbbépítésével teszik még izgalmasabbá a cselekményt.

Emeljük a tétet akcióban, cselekményben és a jellemábrázolást illetően is – mondta a sztár. Diesel a rajongók érzelmeit is célba vette: – A hetedik rész Paulért volt, a nyolcadik pedig az ő ajándéka lesz – utalt a másik főszereplőre, Paul Walkerre, aki a produkció forgatása idején vesztette életét.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 − 13 =

Címlapról

Kik alakítják leghitelesebben a terrortámadást megakadályozó katonákat?

Clint Eastwood (Forrás: IC Press Intercom)
2015 augusztusában egy állig felfegyverzett terrorista szállt fel a Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonatra. Három szabadságos...
Tovább

Nick Jonas különös módon vallotta be rajongását Dwayne Johnson iránt

Jumanji – vár a dzsungel (2017) amerikai fantasy vígjáték
A legújabb dzsungeles vígjáték premierjén érdekes vallomásnak lehettek fültanúi az összegyűlt újságírók. A Jumanji egyik...
Tovább

Szex, ex, szerelem (2017) francia filmvígjáték

Szex, ex, szerelem - No de atyám!
Hazai filmpremier: 2017. december 28. A párizsi történet főszereplőinek közös vonása, hogy életük alakulására jelentős...
Tovább