Halálos fenyegetést kapott Schwarzenegger

> Filmrakat.hu | 2015. március 20. péntek
Hirdetés:

Schwarzeneggerek: apa és fia

Nem Arnold Schwarzenegger, hanem a fia, Patrick kapta a halálos fenyegetéseket, melyek hátterében – mi más lenne? – egy nőügy van. Úgy néz ki Miley Cyrus rajongói mindenre képesek a fiatal énekesnő védelmében, a twitteren üzentek Patricknak! Sztárhírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Halálos fenyegetéseket kap Patrick Schwarzenegger azok után, hogy egy hölggyel látták ölelkezni egy üdülőhelyen, és az esetről fotó is készült. A hölgy nem Patrick barátnője, Miley Cyrus volt, ezért az énekesnő rajongói nagyon begurultak, és a Twitteren átkozzák a Terminátor fiát. Van, aki felteszi a kérdést, hogy ki ölné meg Patrickot a kedvéért, más odáig megy, hogy még a fiatalember pizzériáját is felgyújtaná. Megint mások az öreg Schwarzit is bevonják a támadásba, mondván, az alma nem esik messze a fájától, hiszen a Terminátor is megcsalta a feleségét, sőt, fia is született a félrelépés nyomán.

Eközben Patrick hiába bizonygatja, hogy nem csalta meg Miley-t, védekezése süket fülekre talál. Az énekesnő pedig vad bulizásba kezdett, hogy feledje nagy szerelmi csalódását. (Bár a vad bulizásra valószínűleg dráma nélkül is sor került volna.)

A nemrég hazánkban járt Arnold Schwarzenegger kedvenc szerepében tér vissza hamarosan a Terminator: Genisysben, míg Patrick az agresszív élőhalottakat aprítja majd a Scouts vs. Zombies című horrorvígjátékban.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Halálos fenyegetést kapott Schwarzenegger - Sztárhírek | Filmrakat.hu