Gyilkos páros (Mr. Right, amerikai akcióvígjáték, 2015)

Szerző | 2016. április 14. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mit tehet az ember lánya, ha beleszeret egy számára szinte minden szempontból tökéletes bérgyilkosba? A Gyilkos páros: az épp egy szerelmi csalódás után lévő Martha (Anna Kendrick – Tökéletes hang) és az áldozat mellett a megbízót is kinyíró Francis (Sam Rockwell – Hold, A hét pszichopata és a si-cu).

Hirdetés:

Gyilkos páros (16)
színes, szinkronizált amerikai akcióvígjáték, 2015

Eredeti cím: Mr. Right
Rendező: Paco Cabezas
Írta: Max Landis
Szereplők: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, James Ransome

Magyarországi bemutató: 2016. április 28. Magyarországon forgalmazza: Cinetel Kft.

Gyilkos páros plakát

Gyilkos páros – filmajánló

Martha teljesen padlón legutóbbi szakítása óta. Hol teljesen magába zárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel (Sam Rockwell – Hold, A hét pszichopata és a si-cu). A férfinak valóban vannak furcsa tulajdonságai, de Martha félresöpri a gyanús jeleket és viszonyt kezd vele. Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten hibbantak egy kicsit. Ami azt illeti, Francis egy kicsit jobban. Ő ugyanis egy bérgyilkos.

Nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel nem mentes a veszélytől: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell, elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

  • Jelenetfotó 1
  • Jelenetfotó 2
  • Jelenetfotó 3

Gyilkos páros – filmelőzetes


2016.04.28 Gyilkos páros (Mr. Right, amerikai akcióvígjáték, 2016)

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Gyilkos páros (Mr. Right, amerikai akcióvígjáték, 2015) - akció | Filmrakat.hu