Gyakornokok plakát és szinkronos előzetes

> Filmrakat.hu | 2013. május 24. péntek
Hirdetés:

Megérkezett a két kiváló komikus, Owen Wilson és Vince Vaughn IQ maratonjának, a Gyakornokok (The Internship, hazai bemutató június 13.) című filmvígjátéknak a hazai plakátja és szinkronos előzetese.

Gyakornokok plakát

IQ maratonban méri össze erejét a Facebook generációval a két kiváló komikus

Gyakornokok IQ maratonja

Nick (Wilson) és Billy (Vaughn) két középkorú, ám zseniális ügynök, akik egyik pillanatról a másikra veszítik el állásukat.  Helyzetük szinte kilátástalan, amikor adódik egy lehetőség: jelentkeznek a Google dinamikusan fejlődő csapatába. Mivel az internethez teljesen analfabéták, gyakornokokként számtalan humoros helyzetbe keverednek. A legfőbb motivációjuk a gyakornoki munka során, hogy a végén a jelentkezőknek csak az 5 százalékát veszi fel a szoftveróriás.

Gyakornokok: Nick és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

Gyakornokok: Nick és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

A verseny során – melyet IQ maratonnak neveztek el – egy csapat tehetséges, Facebook generációs fiatallal kell felvenniük a küzdelmet a munkahelyekért. Remek helyzetkomikumok, jópofa karakterek és tehetséges színészek teszik a filmet a nyár egyik kellemes kikapcsolódásává.

Szinkronos előzetes a filmből

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Gyakornokok plakát és szinkronos előzetes - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*