Gwyneth Paltrow-val csókolózni

> Filmrakat.hu | 2015. április 23. csütörtök

Robert Downey jr.Interjút adott Robert Downey Jr., akitől akár azt is kérdezhette volna a riporter, hogy milyen volt Gwyneth Paltrow-val csókolózni. De nem ezt kérdezte, hanem megpróbált a filmsztár sötét múltjában vájkálni – rossz vége lett!

Hirdetés:

Darázsfészekbe nyúlt a riporter, mikor Robert Downey Jr.-t kérdezte korábbi sötét időszakáról, amikor még a drogok és az ital rabja volt. A színész kicsit sem vette jó néven, hogy a múltját piszkálgatja a vele szemben ülő férfi. Gondolhatják, hogy nem kezdtek el kedélyes csevejt folytatni, Robert és édesapja között lévő rossz viszony okairól.

Azért kérdezlek a múltadról, mert az apáddal való kapcsolatodról, és ennek hatásáról – mint az ital, drogok, és börtön – már meséltél egy másik interjúban… – ez volt az a kínos pillanat, amikor a színész a riporter szavába vágott, majd felállt és kiviharzott a szobából.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Bosszúállók sztárja, már maga mögött hagyta rossz emlékeit, és egyáltalán nem szeretne egy idegent beavatni személyes érzéseibe, gondolataiba.

Mennyivel jobban járt volna a kérdező, ha arról érdeklődik, milyen volt Gwyneth Paltrowval csókolózni a Vasember forgatásán…

Forrás: Híradó.hu

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Gwyneth Paltrow-val csókolózni - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × 5 =