Gwyneth Paltrow elválik a híres zenésztől

Szerző | 2015. április 21. kedd

Vágyak szerelmesei - Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Mortdecai, Vágyak szerelmesei) és férje, Chris Martin a Coldplay angol rock együttes frontembere 11 év házasság után úgy döntöttek, hogy ezentúl külön folytatják az életüket. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Pát hete úgy tűnt, a sztárpár házassága még mindig megmenthető, de egy évnyi különélés után most elindították a válást.
Gwyneth Paltrow és Chris Martin hivatalosan is válik. A pár már több, mint egy éve külön élt, de több jel is arra mutatott, lehet esély az újrakezdésre. Most azonban bejelentették, hogy hétfőn beadták a válási papírokat, hivatalosan is elválik a színésznő és zenész férje.
Az egykori álompár, állítólag szakember bevonásával indította el a válási procedúrát, aki segít a közös tulajdonok elosztásában, illetve a gyermekfelügyelet kialakításában. A TMZ magazin szerint a megállapodást már mindkét fél aláírta, már csak bírói ellenjegyzésre várnak a dokumentumok.

A rajongók ez alatt az egy év alatt, már hozzászokhattak, hogy a pár külön utakon jár, azonban a családi nyaralások, meghitt vacsorák mindig szolgáltattak egy kis reményt, hogy a kedvenceik újra egymásra találnak. Öröm az ürömben, hogy Chris és Gwyneth Paltrow most is nagyon jó kapcsolatot ápol, így valószínű gyermekeik, a kis Moses és Apple felügyeleti joga felett nem lesz civakodás, valószínűleg közös felügyeletet kérnek majd a bírótól.

A szomorú hír ellenére, reméljük mindketten megtalálják majd a boldogságot valaki más oldalán…

Forrás: hirado.hu | hellomagazine.com 2015.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Gwyneth Paltrow elválik a híres zenésztől - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 + tizenkettő =