Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Gunman amerikai akciófilm

By | 2015. március 3. kedd

Gunman (2015) amerikai akciófilmA Gunman az a film, melyben Sean Penn végre akcióhősként is kipróbálhatja magát. A kiváló színész egy kiöregedőfélben lévő ügynököt alakít, akit saját kormánya akar kiiktatni. Az egykori bérgyilkos csak úgy menekülhet, ha az összes ellenségét megöli. Filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Gunman akciófilm (+16)
amerikai akciófilm, 2015, 115 perc

Író: Don MacPherson, Jean-Patrick Manchette. Producer: Adrián Guerra, Stephen Bender. Rendező: Pierre Morel
Szereplők: Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem, Ray Winstone

Mozibemutató idehaza: 2015. március 26. Magyarországon forgalmazza a Big Bang Média.

A Gunman az a film, melyben Sean Penn végre akcióhősként is kipróbálhatja magát

Filmajánló

Jim Terrier (Penn) a kormány volt bérgyilkosa, akit volt munkáltatója megpróbálja eltenni láb alól. Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét Afrika dzsungeleitől London utcáin át a nyüzsgő Barcelonáig, míg Terrier szeme előtt egy cél lebeg: eltegye láb alól azokat, akik holtan akarják látni. De rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, akik célponttá vált – meg kell védenie Anne-t, a gyönyörű nőt, akit évekkel ezelőtt elhagyott. Terrier rájön, csak egyetlen módja van annak, hogy Anne-t és magát megmentse: le kell számolnia a világ legerősebb szervezetével és szembe kell szállnia múltja egyik legnagyobb ellenfelével egy végső játszmában, ahol csak egy ember maradhat életben.

Terrier szeme előtt egy cél lebeg...

A rendező Pierre Morel szívesen dolgozik idősödő filmsztárokkal és csinál belőlük szuper ügynököt. Az eddigi legjobb bizonyíték erre az Elrabolva (Taken) első része, melyet Morel rendezett és Liam Neeson játszotta benne a nyugdíjba vonult ügynököt.

Feliratos előzetes

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 − 10 =