Gótikus horror vette le a lábáról Stephen Kinget

> Filmrakat.hu | 2015. március 19. csütörtök

A Bíborhegy (Crisom Peak) gyönyörű, borzasztóan ijjesztő | Stephen King

Hirdetés:

Stephen King neve fogalom a horror műfajban és ha ő beleszeretett az év horrorfilmjébe, akkor annak oka van! Fiával együtt egy közösségi oldalon osztották meg a Bíborhegy című filmmel kapcsolatos élményeiket. Filmhírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Stephen King: gyönyörű és borzasztóan ijesztő!

Ha a világ legnagyobb horrorszerzője odáig van egy filmtől, amellett nem lehet szó nélkül elmenni. Stephen King a Twitteren számolt be arról, hogy sikerült bejutnia a Bíborhegy című horror vetítésére, és szerinte a film gyönyörű és borzasztóan ijesztő.

Az író fia, Joe Hill apjával tartott a vetésre, és szintén szuperlatívuszokban ír a produkcióról, ugyancsak a Twitteren. Joe Hill egyenesen kijavítja magát, mondván, nemrég felsorolta a 13 leggyönyörűbb horrorfilmet – most azt kell mondania, hogy a Bíborhegy a legeslegszebb.

A Bíborhegy rendezője Guillermo del Toro (A faun labirintusa), aki bevallottan eddigi életműve megkoronázásának szánja a produkciót. A film műfaja gótikus horror, és olyan sztárok játszanak benne, mint a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Tom Hiddleston és Charlie Hunnam.

Bíborhegy (Crimson Peak) – hazai bemutató: 2015. október.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Gótikus horror vette le a lábáról Stephen Kinget - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × négy =