Godzilla, a harag istene

Szerző | 2014. május 12. hétfő

Gareth Edwards a legújabb Godzilla film rendezője szerint a szörnyek általában szimbolizálnak valamit, Godzilla például a harag istenét.

Hirdetés:
Godzilla 2014 - plakát

Godzilla – bemutató 2014. május 15-én

Az 1954-es első Godzilla film megjelenése hatalmas siker volt Japánban, azóta számtalan  film készült a világ legfélelmetesebb szörnyének főszereplésével.

„A Godzilla mérföldkő a rémfilmek műfajában – magyarázza Gareth Edwards rendező, a Godzilla-saga legújabb részének rendezője. – Ha a világon bárhol bárkinek megmutatjuk a város fölé magasodó szörny sziluettjét, még az is tudja, ki az, aki soha nem látott Godzilla-filmet.”

2014. 05. 15-én, azaz csütörtökön visszatér a mozikba a szörnyek koronázatlan királya, GODZILLA (12), aki mellett olyan fantasztikus színészek tűnnek fel, mint Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Ken Watanabe, Sally Hawkins, David Straitharn és Juliette Binoche.

Rémület, jön...

Az új történetben egy atomerőműnél végzetese katasztrófa történik. A hatóságok hallgatnak. Egy apa , aki mindenét elveszítette, olyan felfedezésre jut, amely mindent megváltoztat. Az emberiség a kipusztulás szélén nem várt segítséget kap…
{adinserter 11}
„A szörnyek mindig szimbolizálnak valamit – magyarázza Edwards. – Godzilla voltaképpen a harag istene: ő a természet pusztító válasza, a büntetés mindazért a rosszért, amit a világgal műveltünk. Filmünkben ezeket a gondolatokat is igyekeztünk kibontani, hogy rámutassunk a világgal szembeni felelősségünkre.”

Godzilla üvöltése

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Godzilla, a harag istene - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − tíz =