George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes és Scarlett Johansson új filmje

By | 2014. november 30. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Coen fivérek összehozták a nagy csapatot: George Clooney, Tilda Swinton, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Frances McDormand és Scarlett Johansson a főszereplői a Hail Caesar című filmnek.

George Clooney

George Clooney a Műkincsvadászok című filmben

Megkezdődött a Coen fivérek legújabb filmjének forgatása. A Hail Caesar bennfentes hollywoodi film: az ötvenes években, azaz az álomgyár fénykorában játszódik, és egy menedzser (Josh Brolin) egyetlen napját meséli el. A főhős, Mannix azt próbálja kideríteni, miért tűnnek el sorban egy készülő produkció szereplői. A film olyan sztárparádét vonultat fel, hogy már a névsor láttán érdemes lesz beülni a moziba: George Clooney, Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Frances McDormand és Scarlett Johansson szerepelnek a filmben.

Ha már bennfentes hollywoodi filmről van szó, az L.A. Times alaposan megdicséri a Coen fivéreket, amiért 11 hétig kizárólag Los Angelesben forgatnak. Az amerikai produkciók ugyanis nem szeretik Kaliforniát a magas adók és illetékek miatt, ezért más államokban forgatnak, sőt külföldre mennek, ahol kedvezményekkel is kecsegtetik őket. A Hail Caesar ráadásul 200 statisztát is foglalkoztat a nagy sztárok mellett, ezért valóságos áldás Hollywood számára a holtszezonnak számító téli időszakban.

Hail Caesar – hazai bemutató: 2016. február

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább