George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes és Scarlett Johansson új filmje

> Filmrakat.hu | 2014. november 30. vasárnap
Hirdetés:

A Coen fivérek összehozták a nagy csapatot: George Clooney, Tilda Swinton, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Frances McDormand és Scarlett Johansson a főszereplői a Hail Caesar című filmnek.

George Clooney

George Clooney a Műkincsvadászok című filmben

Megkezdődött a Coen fivérek legújabb filmjének forgatása. A Hail Caesar bennfentes hollywoodi film: az ötvenes években, azaz az álomgyár fénykorában játszódik, és egy menedzser (Josh Brolin) egyetlen napját meséli el. A főhős, Mannix azt próbálja kideríteni, miért tűnnek el sorban egy készülő produkció szereplői. A film olyan sztárparádét vonultat fel, hogy már a névsor láttán érdemes lesz beülni a moziba: George Clooney, Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Frances McDormand és Scarlett Johansson szerepelnek a filmben.

Ha már bennfentes hollywoodi filmről van szó, az L.A. Times alaposan megdicséri a Coen fivéreket, amiért 11 hétig kizárólag Los Angelesben forgatnak. Az amerikai produkciók ugyanis nem szeretik Kaliforniát a magas adók és illetékek miatt, ezért más államokban forgatnak, sőt külföldre mennek, ahol kedvezményekkel is kecsegtetik őket. A Hail Caesar ráadásul 200 statisztát is foglalkoztat a nagy sztárok mellett, ezért valóságos áldás Hollywood számára a holtszezonnak számító téli időszakban.

Hail Caesar – hazai bemutató: 2016. február

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes és Scarlett Johansson új filmje - Sztárhírek | Filmrakat.hu