George Clooney biztos nem evett Amal legényfogó leveséből

By | 2015. május 16. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
George Clooney színész | Filmrakat.hu

Hirdetés:

Talán jobb is, ha nem próbálkozik a főzéssel Clooney felesége?

George Clooney felesége Amal Alamuddin biztosan nem készített még férjének legényfogólevest, azaz nem a hasán keresztül fogta meg a világsztárt, hiszen kiderült: pocsékul főz. Viszont remekül foglal asztalt bármelyik étterembe!

Amióta megnősült George Clooney, szokatlanul bőbeszédű a magánéletét illetően. Most például elárulta, hogy libanoni származású felesége, Amal Alamuddin nem tud főzni, sőt még az édesanyja sem. Ennek nagy előnye viszont, hogy kénytelenek a legjobb New York-i és milánói éttermeket látogatni.

A libanoniak híresen jó szakácsok, de Amal csak az asztalfoglalás tehetségét örökölte az édesanyjától – mondta tréfásan a sztár. Clooney azt is elismerte, hogy emberjogi ügyvéd felesége sokkal okosabb nála, ezért nem mer vele vitatkozni, és a szkander az egyetlen terület, ahol le tudja őt győzni. – Ugyanakkor ő a legjobb társ, akivel valaha is találkoztam életemben, és ezért igazán hálás vagyok – adott némi súlyt is a szavainak az 54 éves egykori agglegény.

Clooney hamarosan a Coen fivérek filmje, a Hail Caesar főszereplőjeként lesz látható, amely az ötvenes évek Hollywoodja elé tart görbe tükröt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc − 14 =