Gátlástalan gagman

> Filmrakat.hu | 2015. március 7. szombat
Hirdetés:

Az üzletember (Vince Vaughn) valamint két alkalmazottja (Tom Wilkinson és Dave Franco)_jelenetfoto (2)Vajon ki hiszi el az Üzlet bármi áron című vígjáték sztárjáról hogy szégyellős? Pedig Vince Vaughn épp ezt állította magáról egy interjúban. Persze más a magánélet és más a filmvászon! Filmsztárok a Filmrakatban.

Vince Vaughn – boldog családapa és Amerika egyik legsikeresebb komikusa – igazából kerüli a nyilvánosságot. Bár, amikor a héten csillagot kapott a legendás Hollywood Walk of Fame-en, nemcsak a feleségét, Kylát, hanem két kislányát, Lochlynt és Vernont is magával vitte, újságíróknak azt mondta: ő alapvetően szégyellős. Szégyellős a filmeken gátlástalan gagman?

Ez már csak azért is furcsa, mert új vígjátéka, az Üzlet bármi áron (+16) egyáltalán nem szégyellős poénokkal van tele: a kis cégéért kétségbeesetten küzdő üzletember főleg Európában játszódó története tele van vad ötletekkel és bevállalós viccekkel.

Akárhogy is, én nem szeretem, ha néznek – mondta újságíróknak Vaughn. Még azt is hozzá tette, ez volt az egyik oka annak, hogy annak idején nem működött a kapcsolata Jennifer Aniston-nal. – Nagyszerű nő, jó volt vele, de elviselhetetlennek éreztem, hogy bármit csinálunk, folyton fotósok figyelnek minket.

Az immár legendás, csillagtulajdonos viccmester a filmjeire tartogatja a gátlástalanságát: az Üzlet bármi áron legalábbis ezt bizonyítja.

{adinserter 16}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Gátlástalan gagman - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*