Furcsa pár – de sikeres!

Szerző | 2014. augusztus 9. szombat

Channing Tatum kisportolt, jóképű és sármos, Jonah Hill viszont… Mégis működik kettejük párosa a 22 Jump Street – A túlkoros osztag című akció vígjátékban!

Hirdetés:
22 Jump Street - A túlkoros osztag című film 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Kisportolt, jóképű és sármos: Channing Tatum

Az összhangot nem lehet színlelni. Felesleges is lenne, a nézőket ugyanis nem lehet átverni: ha egy film több, mint 200 millió dollárt hoz, pedig se kihalt élőlények, se szuperhősök nincsenek benne – márpedig a 21 Jump Street – A kopasz osztag bevétele ennyi volt -, akkor ott a főszereplők nagyon el vannak találva.

{adinserter 11}

Jonah Hill és Channing Tatum alig pihenhették ki a 2012-es sikerfilm forgatását, már bele is vághattak a folytatásba. A 22 Jump Street – A túlkoros osztag (+16) furcsa párja felsőbb osztályba, pontosabban felsőbb iskolába lépett.

Jonah Hill és Channing Tatum - mint a jin és jang

Jonah Hill és Channing Tatum – mint a jin és jang

Tatum egyébként nem szereti a folytatásokat, a G.I.Joe esetében például ragaszkodott hozzá, hogy a második filmben jó korán nyírják ki. A 22 Jump Street – A túlkoros osztagra azonban azonnal igent mondott: „valahogy logikus volt, hogy a gimi után az egyetem jön” – nyilatkozta a színész. Sőt, egy harmadik filmtől sem zárkózott el, talán azért, mert az egyetemi alapképzést akár a PhD is követhetné.

Jonah Hill szerint ők ketten úgy egészítik ki egymást, mint a jin és jang: „teljesen más világból érkeztünk, rengeteg mindenben különbözünk egymástól, de kölcsönösen tiszteljük a másik azon tulajdonságait, amelyekkel nem rendelkezünk”. Channing Tatum szerint tulajdonképpen semmi különös nincs abban, hogy neki is jól áll a komikusi szerepkör és Jonah Hill is remekel akcióhősként: „ezek a műfajok nem is léteztek egészen addig, amíg a kritikusok nem akarták szétválasztani és definiálni őket”.

  A 22 Jump Street – A túlkoros osztag – hazai bemutató: 2014. augusztus 21.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Furcsa pár – de sikeres! - Sztárhírek | Filmrakat.hu