Fura csapatnak kell megmentenie a Földet

Szerző | 2015. március 31. kedd

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: PixelsA Pixel című sci-fi vígjátékban Adam Sandler, Josh Gad, Michelle Monaghan és Peter Dinklage szövetkezik arra, hogy a Földet megtámadó videójátékokkal szemben megmentsék a bolygót. A látványosnak ígérkező alkotás bemutatását hatalmas érdeklődés előzi meg. Filmes hírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

A Pixel még csak a felvezetés időszakát éli, ám egy rekordot máris megdöntött!

A múlt héten láthatta meg a világ a Sony új vígjátéka, a Pixel (12) előzetesét. A film egyszerre látványos sci-fi, izgalmas kaland és kacagtató vígjáték. Ezt Chris Columbus rendező (többek közt az első Harry Potter-film készítője) és Adam Sandler garantálja. A történet szerint megelevenedett, old-school videójátékok támadják meg a Földet: a világ megmentésére szövetkező bátor keveseknek a mindent felzabáló Pac Man és társai ellen kell felvenniük a harcot.

A film a nyár egyik nagy slágerének ígérkezik, a stúdió már a folytatást tervezgeti – és úgy tűnik, helytállóak a számításaik. A Pixel már most, 4 hónappal a bemutatója előtt megdöntötte a stúdió egyik nézettségi rekordját!

Az előzetest a neten való megjelenése után 24 óra alatt 34,3 millió kíváncsi nézte meg! A Sony legutóbbi rekordját A csodálatos pókember 2. tartotta: azt 22 millióan nézték.

Adam Sandler az elnök jó barátját, korábbi videójáték-bajnokot alakít. Társa (a filmben és a világ megmentésében) a Bérhaverok-ban látható Josh Gad, aki kizárólag összeesküvés-elméletekben hisz, egyébként zseniális tudós valamint a Trónok harcá-ból ismerős Peter Dinklage, aki szintén egykori videójátékos. Michelle Monaghan Sandler szerelmét alakítja, aki egyébként a hadsereg fegyverszakértője.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Fura csapatnak kell megmentenie a Földet - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz + tizennyolc =