Cassel Franciaország szörnye

By | 2014. június 4. szerda

Vincent Cassel nem lehet annyira szörnyűséges, ha olyan csodaszép feleséget talált magának, mint Monica Bellucci. Az új francia filmben mégis a szörnyeteggé vált, az  egykor jóképű és kedves, ám elfajzott herceg szerepét osztották rá.A Szépség és a Szörnyeteg - Jelenetfotó 42014  június 5-étől lesz látható a mozik műsorán A Szépség és a Szörnyeteg című új francia film, melyben Cassel partnere Lea Seydoux lesz. A francia filmgyártás ezzel az alkotással ered a hollywoodi mesesikerek nyomába.  Tavalyelőtt a Hófehér és a vadász fantasy, tavaly Az óriásölő aratott nagy sikert a mozivásznon. Mindkettőben fiatal és népszerű sztárok kaptak főszerepet.
Vincent Cassel sem mondható öregnek, a tetemes mennyiségű filmszerep pedig egyértelműen nemzetközi sztárrá avanzsálta. Nemrég az is megfordult a fejében, hogy a felejthetetlen Jean Marais, azaz Fantomas bőrébe bújik, de a Szörnyeteg kedvéért ez a projekt egyelőre pihen.

Hirdetés:
Transz: Vincent Cassel (Franck)

Transz: Vincent Cassel (Franck)

Vincent Cassel 1988-ben kezdte a pályát kisebb tévés szerepekkel, majd Mathieu Kassovitz 1995-ös A gyűlölet (La Haine) című filmjében tűnt fel, melyért Cézár-díjra jelölték. 2009-ben Cézár-díjat kapott a Halálos közellenség (L’instinct de mort) főszerepéért.  Nálunk legutóbb a Transz című filmben tűnt fel.

És mikor lesz végre Casselből Fantomas? Lehet hogy sohasem, mert állítólag egy másik francia hallhatatlan, Jean Reno is bejelentkezett a szerepre…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 5 =