Folytassa, Teknőc!

> Filmrakat.hu | 2014. augusztus 14. csütörtök

A Tini Nindzsa Teknőcök című film kevesebb mint egy hét alatt átlépte a százmillió dolláros összbevételt, így már szinte elkerülhetetlen a páncélos szuperhősös film folytatása. Hogy Megan Fox szerepel-e benne? Rajta is múlik.

Hirdetés:
Megan Fox a Tini nindzsa teknőcök című filmben

Megan Fox a Tini nindzsa teknőcök című filmben

Terhesen nehéz lenne akcióhősnőt játszani…

Nemrég még azzal a kijelentéssel lepte meg rajongóit Megan Fox, hogy nem szexel a férjével, mert februárban született kisfiuk ott fekszik mellettük a hitvesi ágyban. Nos, a jó hír az, hogy a színésznő azért mégiscsak szerét ejti, hogy párjával a testi örömöknek hódoljon. Nem védekezik, a sorsra bízza, hogy bővül-e a család vagy sem.

“Nem bánnám, ha nagy családom lenne, de nem tervezünk semmit – mondja Megan. – Nem erőltetjük a dolgot, rábízzuk az univerzumra, és meglátjuk, mi lesz.”

{adinserter 11}

Megan Foxot hamarosan a Tini nindzsa teknőcök női főszerepében láthatjuk. A páncélos szuperhősökről szóló produkció kevesebb mint egy hét alatt átlépte a százmillió dolláros összbevételt, miközben számos országban még be sem mutatták. A nagy sikerre való tekintettel a stúdió bejelentette a folytatást, amelynek producere ismét Michael Bay lesz.

Michael Bay és Megan Fox

Michael Bay és Megan Fox

Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) hazai bemutató: 2014. augusztus 28.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Folytassa, Teknőc! - Sztárhírek | Filmrakat.hu