Folyamatosan nő az erotikus feszültség

> Filmrakat.hu | 2015. május 9. szombat

Távol a világ zajától - Carey MulliganCarey Mulligan új filmje kapcsán mondta, hogy eléggé járatos a vidéki erotikában. Nem csoda, ha a Távol a világ zajától című filmjében kitűnően játszotta el partnereivel, ahogy folyamatosan nő az erotikus feszültség a vidéki fiatal nő és három udvarlója között. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Egy színésznek nem kell mindig kiképzőtáborba vonulnia, mielőtt eljátszik egy szerepet. Néha eleve ott él. Carey Mulligan a kritikusok által agyondicsért és még az év díjesélyesei közé is tippelt új filmjében, a Távol a világ zajától-ban (Far from the Madding Crowd) egy régi tanyán élő, öntudatos fiatal nőt alakít.

A Londonban született, 29 éves sztár jól tudta, hogyan játszhatja el hitelesen a gyönyörű kosztümös film főszerepét: férjével, Marcus Mumford-dal – a Mumford & Sons énekesével – négy évvel ezelőtt költözött egy devonshire-i farmra. A magánéletéből híresen keveset felfedő sztár pár, amikor teheti, falusias környezetben tölti a mindennapjait.

 A kritikusok azt írták, hogy a Távol a világ zajától-ban folyamatosan nő az erotikus feszültség a főszereplő meg a három udvarlója között – mosolygott a múlt heti New York-i premieren Mulligan. – Azt hiszem, a vidéki erotikában tényleg elég járatos vagyok…

Carrey Mulligan idén még egy filmben szerepel: Sarah Gavron Suffragette című filmjében játssza a főszerepet olyan partnerekkel, mint Meryl Streep és Helena Bonham Carter.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Folyamatosan nő az erotikus feszültség - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − kettő =