Flörti dancing

> Filmrakat.hu | 2014. április 25. péntek
Hirdetés:

Bruce Garettnek egy 25 éve történt gyermekkori kudarcot is le kell győznie ahhoz, hogy ismét rátaláljon egykori életvidám, táncos énjére és megtalálhassa élete szerelmét.

Flörti dancing - Jelenetkép 1

Flörti dancing (+12)

2014 – színes, amerikai vígjáték

Eredeti cím: Cuban Fury
Rendező: James Griffiths, Írta: Jon Brown, Nick Frost, Szereplők: Nick Frost, Rashida Jones, Chris O’Dowd, Olivia Colman, Ian McShane

Bemutató: 2014. május 15. Forgalmazza: ADS Service Kft.

Flörti dancing - plakat

1987: a 13 éves Bruce Garett ég a vágytól, hogy megmutathassa a világnak tánctudását az Országos Serdülő Salsa Bajnokságon. Vágya azonban egy végzetes éjszakát követően szertefoszlik, önbizalma meggyengül és ezzel élete eltávolodik a tánc világától.

Flörti dancing - Jelenetkép 3

Huszonöt évvel később, az álmaitól megfosztott Bruce jó pár kilót felszedve, magányosan és elszigetelten él. Egy nap új főnököt kap: a bájos és vicces Juliát. A nő megjelenésével Bruce rödebben, hogy ideje önvizsgálatot tartania, és ugyan tudja, hogy nincs esélye Juliánál, mégis késztetést érez arra, hogy összeszedje magát és változtasson unalmas életvitelén. A hatalmas egójú, sikeresebb kollégája azonban könnyebben veszi Julia meghódításának akadályait és ez újra összetöri Bruce szívét.

Flörti dancing - Jelenetkép 2

Nővére, látva testvére keserűségét, szövetkezik Bruce gyermekkori tánctanárával és egy amatőr salsa-oktatóval karonöltve minden követ megmozdítanak azért, hogy Bruce visszanyerhesse egykori életvidám, táncos énjét és megtalálhassa élete szerelmét.
{adinserter 16}

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Flörti dancing - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*