Flörti dancing

> Filmrakat.hu | 2014. április 25. péntek
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Bruce Garettnek egy 25 éve történt gyermekkori kudarcot is le kell győznie ahhoz, hogy ismét rátaláljon egykori életvidám, táncos énjére és megtalálhassa élete szerelmét.

Hirdetés:

Flörti dancing - Jelenetkép 1

Flörti dancing (+12)

2014 – színes, amerikai vígjáték

Eredeti cím: Cuban Fury
Rendező: James Griffiths, Írta: Jon Brown, Nick Frost, Szereplők: Nick Frost, Rashida Jones, Chris O’Dowd, Olivia Colman, Ian McShane

Bemutató: 2014. május 15. Forgalmazza: ADS Service Kft.

Flörti dancing - plakat

1987: a 13 éves Bruce Garett ég a vágytól, hogy megmutathassa a világnak tánctudását az Országos Serdülő Salsa Bajnokságon. Vágya azonban egy végzetes éjszakát követően szertefoszlik, önbizalma meggyengül és ezzel élete eltávolodik a tánc világától.

Flörti dancing - Jelenetkép 3

Huszonöt évvel később, az álmaitól megfosztott Bruce jó pár kilót felszedve, magányosan és elszigetelten él. Egy nap új főnököt kap: a bájos és vicces Juliát. A nő megjelenésével Bruce rödebben, hogy ideje önvizsgálatot tartania, és ugyan tudja, hogy nincs esélye Juliánál, mégis késztetést érez arra, hogy összeszedje magát és változtasson unalmas életvitelén. A hatalmas egójú, sikeresebb kollégája azonban könnyebben veszi Julia meghódításának akadályait és ez újra összetöri Bruce szívét.

Flörti dancing - Jelenetkép 2

Nővére, látva testvére keserűségét, szövetkezik Bruce gyermekkori tánctanárával és egy amatőr salsa-oktatóval karonöltve minden követ megmozdítanak azért, hogy Bruce visszanyerhesse egykori életvidám, táncos énjét és megtalálhassa élete szerelmét.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Flörti dancing - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 + 16 =