First Lady, majd szenátor?

Szerző | 2013. március 19. kedd

Ashley Judd lehet hogy a First Lady szerepétől is befolyásolva úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy magánéletében – demokrata színekben – Tenessee állam színeiben elinduljon az Egyesült Államok szenátor választásán. Még tavaly szeptemberben röppent fel először ez a hír a színésznőről, aki már a 2008-as választásokon részt vett Obama kampányában, tehát a politika abszolút nem idegen tőle.

Hirdetés:
First Lady

Ashley Judd mint First Lady

Képviselő lesz a First Lady ?

A politikai megmérettetés előtt azonban eljátszott egy rövid, ám annál fontosabb szerepet a Támadás a Fehér Ház ellen (Bemutató dátum: 2013. április 4.) című akciófilmben, ahol politikus feleséget, pontosabban a First Lady szerepét kellett eljátszania. Antoine Fuqua rendező izgalmas akciófilmje egy elképzelt terrortámadás történetét mutatja be, hogy milyen is lenne mikor a világ egyik legbiztonságosabbnak hitt épületében magát az Egyesült Államok elnökét ejtenék rabul.

Sármos szépfiúk: Aaron Eckhart és Gerard Butler

Ashley Judd  a látványos akciófilmben Aaron Eckhart feleségeként lesz látható, mint az USA First Ladyje, és nem más vigyáz a biztonságára, mint Gerard Butler, aki főszereplője, és producere is az izgalmas pillanatokat tartogató, egyszerre drámaian feszült, és adrenalin növelő filmnek.

A bájos színésznő persze nem tudott kibújni a bőréből mikor egy sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy el tudná-e képzelni ezt az életet, hogy Eckhart mellett ébred, miközben Mr Butler vigyázza minden lépését:

Én is csak nőből vagyok. Minden nő álma egy ilyen párosítás. Hát hogy ne tudnám elképzelni! (nevet)  Mosolyogva még azt is hozzátette a First Ladyt alakító színésznő: Minden nőnek üzenem, hogy igen, az életben is annyira jó fejek! Reggelente még a kávémat is felváltva hozták a forgatásra. Hát nem imádni valók?

Támadás a Fehér ház ellen - plakát

A magánélet tabu

A sajtókörút után a rövid időre a First Lady bőrébe bújt színésznő egyből visszatér otthonába, hogy teljes erővel a politikai karrierjére koncentráljon. A magánéletére vonatkozó kérdésekre most nem válaszolt, hisz pár hónap telt még csak el azóta, hogy bejelentette, 11 év után válnak Dario Franchitti autóversenyző férjével. Idén januárban a People magazin riporterének elmondták, hogy még mindig szeretik és tisztelik egymást, de az útjaik most különválnak.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. First Lady, majd szenátor? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 4 =