Tag Archives: Kevin Costner

Kevin Costner amerikai filmszínész, filmrendező, producer. Kaliforniában született 1955. január 18-án. A Farkasokkal táncoló című filmjével (főszereplő, rendező és producer) hét Oscar díjat nyert.

Hirdetés:

Filmajánló magazin: mozifilmek, friss filmes hírek | Filmrakat.hu

Jack Ryan túllépett Kevin Costneren

Kevin Costner egyszer már nagyon közel volt ahhoz, hogy eljátssza Jack Ryan szerepét, akkor azonban A farkasokkal táncoló című filmet választotta. Az új thrillerben azonban kapott egy fontos szerepet, ha nem is Jackét. A Jack Ryan: Árnyékügynök című kémthrillerben Kevin Costner játssza a főhős (Chris Pine) mentorát, az öreg, tapasztalt hírszerzőt. Costner nem először találkozik… Read More »

Keira Knightley lesz Mrs. Jack Ryan

Számos kosztümös szerep után a Jack Ryan: Shadow One című kémfilmben láthatjuk Keira Knightley színésznőt, egyebek mellett Chris Pine, Kevin Costner és a filmet rendező Kenneth Branagh társaságában. Keira Knightley a kosztümös szerepeiről Számos remek filmben játszott már Keira Knightley, amelyek jó része kosztümös dráma volt valamilyen veretes irodalmi mű alapján. Oscar-jelölését is a Büszkeség… Read More »

Hirdetés: