Tag Archives: Jude Law

Jude Law színész, producer és rendező. David Jude Heyworth Lawként született 1972 december 29-én Angliában.

Dom Hemingway

Kinek jutna eszébe egy luxus medencében lubickoló gyönyörű lánynak azt mondani, hogy „karakteres csöcsei” vannak? Dom Hemingway (Jude Law) – a nagymenő széftörő, a régi vágású csibész, akinek megvan a maga morálja, szabályok, ami alapján éli az életét – bizony így udvarol. Dom Hemingway 2013 – színes, szinkronizált amerikai akció komédia Hangmérnök: John Midgley Jelmeztervező:… Olvasd tovább »

360

Olyan sztárok menekülnek a magány elől a 360 című filmben, mint Rachel Weisz, Jude Law, Anthony Hopkins és Ben Foster. Valamennyiükben ég a szeretet utáni vágy, függetlenül attól, hogy Pozsonyban, Párizsban vagy épp Denverben követjük nyomon a sorsukat. A 360 a 2011-es Londoni Filmfesztivál nyitófilmje volt. Csaknem két év kellett ahhoz, hogy a film alapjául… Olvasd tovább »

Trailer: Mellékhatások

Mellékhatások filmelőzetes [+16] Steven Soderbergh thrilleréből. A film Rooney Mara, Jude Law, Catherine Zeta-Jones, Channing Tatum főszereplésével várhatóan májusban kerül a hazai mozikban bemutatásra. Mellékhatások filmelőzetes – Forgalmazza a ProVideo. Eredeti cím: Side Effects. Rendezte: Steven Soderbergh

Hirdetés: