Tag Archives: James Mangold

James Mangold amerikai filmrendező és forgatókönyvíró. 1963. december 16-án született New Yorkban.

Producer és főszereplő: Hugh Jackman

Nem csak a főszerepét játssza el Hugh Jackman a Farkas [+16] (The Wolverine, hazai bemutató: július 25.) című filmnek, de mint producer is részt vett az elkészítésében. Többen bíznak az alkotók közül a Farkas sikerében, ezt mutatja az is, hogy a legtöbb másik filmnél megszokott titkolózás helyett az alkotók már rengeteget elárultak a film történetéből.… Olvasd tovább »

Farkas

Farkas (Hugh Jackman) a halhatatlan harcos a mai Japánba vetődik, ahol nemcsak a jakuzával és egy csapat nindzsával kell megküzdenie, hanem egy titokzatos ősi ellenfelével is, aki nemcsak hozzá hasonlóan erős, hanem valami rosszabbra is képes. Farkas (The Wolverine) a népszerű X-Men sorozat legemlékezetesebb szereplőjének lélegzetelállítóan izgalmas története, napjaink egyik legkeresettebb férfi színészével, Hugh Jackmannal… Olvasd tovább »

Farkas japán ellensége a jakuza

A Farkas (Wolverine, hazai bemutató: július 25.) című fantasy jelentős része Japánban készült, a főbb szerepekben – Hugh Jackmant kivéve – japán színészeket láthatunk. A filmben James Mangold rendező megpróbálta a keleti és a nyugati kultúrák keresztezésével fokozni a feszültséget. A történetben Farkas (Hugh Jackman) Japánban találkozik egy régi ismerősével: aki történetesen a jakuza, a… Olvasd tovább »

Jön a Farkas!

Ez nem ijesztgetés, hanem tény: júliusban Hugh Jackman főszereplésével jön a Farkas (The Wolverine) című új akció fantasy. Farkas szinkronos előzetes http://youtu.be/zKH0xAl8JYM

Hirdetés: