Tag Archives: Elizabeth Banks

Trailer: Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész. Új előzetes

Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. része új szinkronos előzetest kapott. Miközben Panem népe totális háborúban áll, Katniss és Snow elnök között is beindul a végső harc.

Friss hírek a 2015. évi Velencei Filmfesztiválról

Szeptemberben nyitja kapuit a 2015. évi Velencei Filmfesztivál. Ahogy közeledik a megnyitó napja, úgy érkeznek a hírek az egyik legnagyobb európai filmes rendezvényről. Lássuk, kik vesznek részt a versenyfilmes zsűri munkájában, milyen sztárok kerültek be az Arany Oroszlán-díjról és a Jövő Oroszlánja-díról döntő testületekbe.

Az éhezők viadala: A kiválasztott II. (2015) amerikai akciófilm

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie.

Tökéletes hang 2 zenés vígjáték

Az acapella világbajnokság az a hely, ahol a kiváló énekes csapatok négyévente megküzdenek a világuralomért. Vajon Beca (Anna Kendrick) és csapata elég felkészült ahhoz, hogy egy ilyen versenyen megméresse magát? A nagysikerű első rész folytatását annak egyik sztárja, Elizabeth Banks rendezte. Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2) filmajánló a filmrakatban.

Hirdetés: