Felnőttek a fiúk, másodszor is

> Filmrakat.hu | 2013. április 16. kedd
Hirdetés:

Felnőttek a fiúk, szétszéledtek a nagyvilágban és harminc évvel az érettségi után csak egy haláleset hozta őket össze egy őrült hétvégére. Adam Sandler a Nagyfiúk című filmvígjátékban – melynek producere és társ forgatókönyvírója is volt – nem lőtte el az összes puskaporát, amit a régi csibészek találkozásából ki lehet hozni: idén júliusban jön a Nagyfiúk 2!

Nagyfiúk 2: Adam Sandler új filmje júniusban a mozikban. Felnőttek a kisfiúk?

Nagyfiúk 2: Adam Sandler új filmje júniusban a mozikban.
Felnőttek valóban?

Adam Sandler holtbiztos hogy él!

Adam Sandlerről évről évre felröppen hogy meghalt, a külföldi bulvár előszeretettel  röppenti fel halálhírét, majd a kacsát felkapja a szociális hálózat, vírus módjára szaporodik a hír a twitteren és a facebookon. Az azonosság a folyamatosan megjelenő hoax (kacsa, álhír – a szerk.) hírekben, hogy a halált mindig svájci snowboard baleset okozza.

Lásd a kacsa eredményét a kereső program találatai között!

Felnőttek a fiúk – másodszor is

Szerencsére Sandler sohasem volt ennél élőbb, bár hogy felnőttekhez tartozna, azt kétlem, de a humora a régi: elkészült a Nagyfiúk 2.-vel (Grown Ups 2, hazai bemutató: július) és nemrégiben félig tréfásan azt nyilatkozta, a harmadik részre is készen áll.

Az első részből ismert gyerekkori jó barátok a folytatásban ismét találkoznak: Kevin James, Chris Rock és David Spade természetesen másodszor is vállalta a főszerepet, és jött velük Sandler állandó tettestársa Steve Buscemi valamint Salma Hayek is, de Sandlernek mindez kevés volt.

{adinserter 16}

Csatasorba állította Taylor Swift (amerikai hatszoros Grammy-díjas country-pop énekesnő) két exét is: Taylor Lautner, az Alkonyatban farkassá változni képes indián fiú és Patrick Schwarzenegger, a testépítő, politikus vagy színész fia is beszálltak a közös bolondozásba, sőt, hogy az első részben központi szerepet kapott  kosárlabdánál maradjunk Shaquille O’Neal kosárlabdázó legenda is csatlakozott a csapathoz.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Felnőttek a fiúk, másodszor is - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*