Félisten a lányok új kedvence

> Filmrakat.hu | 2013. augusztus 5. hétfő

Logan Lerman igazi félisten, hiszen Poszeidon fiát alakítja a Percy Jackson – Szörnyek tengere [+12] (Percy Jackson: Sea of Monsters, hazai bemutató: augusztus 15.) című látványos, izgalmas fantasyban. És még akár Selena Gomezzel is összejöhet!

Hirdetés:
Logan Lerman a Percy Jackson – Szörnyek tengere című filmben igazi  félisten

Logan Lerman a Percy Jackson – Szörnyek tengere című filmben igazi félisten

Percy Jackson története – a 2010-ben bemutatott Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak című első rész után – folytatódik, sőt az előzetesek alapján még nagyobb, látványosabb, izgalmasabb lesz, mint az első rész volt. A lényeg persze azonos marad: néhány kamasz ráébred, hogy félig görög istenektől származnak; vagyis rendkívüli képességek szunnyadnak bennük, de félistenként rendkívüli felelősséget is kell vállalniuk a világért.

Vív, lovagol, akár egy félisten

A fiatal színészeket nem viselte meg a forgatás, még akkor sem, ha kábeleken rángatták, tűzokádó szörnyépítmények közepébe rakták, és hetekig egy louisanai tavon csónakáztatták őket – utóbbi a filmben már a Bermuda háromszögnek fog látszani.

Percy Jackson – Szörnyek tengere [+12] (Percy Jackson: Sea of Monsters, hazai bemutató: augusztus 15.)

Percy Jackson – Szörnyek tengere [+12] (Percy Jackson: Sea of Monsters, hazai bemutató: augusztus 15.)

A forgatás előtt nem volt hosszú felkészülésünk – nyilatkozta a főszerepet, Poszeidon fiát alakító Logan Lerman. – Az első rész kedvéért megtanultunk vívni, lovagolni, esni és zöld vászon előtt játszani: ez mind jól jött most. Tulajdonképpen, felkészülve érkeztünk. Újra ugyanazokat csináltuk, csak minden sokkal nagyobb volt, és több volt belőle.

Logan Lerman (középen) Percy Jackson – Szörnyek tengere című filmben

Logan Lerman (középen) Percy Jackson – Szörnyek tengere című filmben

A srácok nagyon profik – ért egyet Alexandra Daddario, a filmbeli Percy társa, aki a forgatás kedvéért teljesen kiszőkült. – A szünetekben, a pihenőidőnkben úgyis sokat együtt voltunk, hát kipróbálgattuk a harc jelenetek koreográfiáját. És kész. Arra úgysem lehetett előre felkészülni, hogy kiderült: nagyon könnyen leszek tengeri beteg. A vizes jelenetek felvételét tulajdonképpen végigrókáztam. A filmben ebből csak annyi látszik majd, hogy elegánsan sápadt vagyok…

Logan Lermannak tetszik Selena Gomez?

Még egy félisten is zavarba jön néha. A hamarosan a mozikba kerülő fantasy ifjú sztárja, a mindössze 21 éves  Lerman új filmjében elképesztő tetteket hajt végre. Szörnyekkel vív meg, küklopszokkal és a titánokkal küzd, és belekeveredik mindabba, amit a mai digitális technika egy nagy költségvetésű fantasy-moziban egy filmhős elé akadályul állíthat. Mert ahol félistenek járnak, ott szörnyek is teremnek…

Amikor azonban egy riporter azzal szembesítette, hogy Selena Gomez nemrégiben azt nyilatkozta: nagyon tetszik neki a fiatal színész, Logan a showbusinessben egészen szokatlan reakcióra vetemedett: elpirult, dadogni kezdett, és végül csak valami olyasmit tudott kinyögni, hogy megtisztelő egy világsztár figyelme, és ő is csinosnak tartja Gomezt. A következő kérdés már egyenesen az volt, hogy tudja-e, a szép Gomez éppen szingli, hiszen szakított, Justin Bieber-rel. Ez aztán végképp leblokkolta a filmbeli hőst. De azt még a legnagyobb zavarában sem volt hajlandó elárulni, ő jár-e valakivel: lehet, hogy filmsztár lesz, de a magánéletét szeretné továbbra is titokban tartani – mondta a fiatal tehetség.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Félisten a lányok új kedvence - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × öt =