Fehér árnyék tanzán-német-olasz film(2015)

> Filmrakat.hu | 2015. január 19. hétfő
Hirdetés:

Fehér árnyék (2015) Alias története. Tanzán-német-olasz filmA Fehér árnyék egy fekete afrikai albínó fiú történetét, megpróbáltatásait meséli el. A film a rendező jelenlétében a hazai Cinefesten a versenyprogramban szerepelt! Filmajánló a Filmrakatban.

Fehér árnyék (+18)
színes, tanzán-német-olasz film, 2015, 113 perc

Eredeti cím: White Shadow
Rendezte: Noaz Deshe. Forgatókönyv: Noaz Deshe, James Masson. Fényképezte: Noaz Deshe, Armin Dierolf. Producer: Noaz Deshe, Ginevra Elkann, Francesco Melzi d’Eril. Zene: Noaz Deshe, James Masson. Vágó: Xavier Box, Noaz Deshe, Robin Hill, Nico Leunen

Főszereplők: Hamisi Bazili, Salum Abdallah, Riziki Ally, James Gayo

Országos bemutató: 2015. február 12. Magyarországon forgalmazza a Mozinet

Rendezte: Noaz Deshe

Fehér árnyék – filmajánló

A Fehér árnyék Alias történetét meséli el, egy fekete-afrikai albínó fiúét, akinek menekülnie kell üldözői elől. Sokan ugyanis varázserőt tulajdonítanak az albinók szerveinek, legértékesebbnek a szívet tartva. Apja halála után az édesanyja a fővárosba küldi, abban a reményben, hogy ott nagyobb biztonságban lesz. Itt a nagybátyjának dolgozik, aki piti üzletekből tartja fent magát. Lassan a városban is elfogy körülötte a levegő, magára marad a számára ismeretlen környezetben, amelyről kiderül, hogy ugyanolyan farkastörvények szerint működik, mint a vadon.

A Fehér árnyék Alias történetét meséli el

A Sundance Filmfesztivál versenyprogramjában debütált alkotás számos fontos fesztivált megjárt. Köztük a rendező jelenlétében a hazai Cinefesten versenyprogramban szerepelt!

Fehér árnyék – trailer eredeti nyelven

 

A Sundance Filmfesztivál versenyprogramjában debütált alkotás

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Fehér árnyék tanzán-német-olasz film(2015) - dráma | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*