Ezt a románcot nem lehet helyre hozni?

> Filmrakat.hu | 2015. április 22. szerda

Miley és PatrickMiley Cyrus és Patrick Schwarzenegger szerelme kihűlőben van, a fiatalok épp szünetet tartanak, ám a jól értesültek szerint ez nem csak szünet: a kapcsolatukban elromlott dolgokat már nem lehet rendbe hozni, azaz végérvényes a szakítás.
{adinserter 4}
A rajongók már kezdték azt hinni, kibékült a két fiatal, most azonban kiderült, egy ideig nem találkoznak.

Hirdetés:

Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger kapcsolata az utolsókat rúgja. A fiatal szerelmesek alig öt hónapnyi randizgatás után mondták be az unalmast, köszönhetően Patick nőcsábász viselkedésének. Bár Arnold Schwarzenegger fia bizonygatta saját és kedvese rajongóinak is, hogy sosem csalta meg az énekesnőt, mégis ez bélyegezhette meg kapcsolatukat.

Információk szerint a sztárpár egy ideig szünetet tart, hogy rendeződhessen a kapcsolatuk, ezt bizonyítja, hogy április eleje óta nem is látták őket egymás társaságában. Azonban most egy közeli barát azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy ezt a románcot már nem fogják rendbe hozni:

Miley a zenei karrierjére koncentrál, Patrick pedig egyetemre jár, életük teljesen más szakaszában vannak, ezért is zárták le végérvényesen a dolgot.

Úgy tűnik véget ért a mindent elsöprő szerelmük, úgyhogy indulhat a találgatás, melyikőjük fog először valaki mással mutatkozni a nyilvánosság előtt.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ezt a románcot nem lehet helyre hozni? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 1 =