Ezt a filmet mindenki látni akarja!

> Filmrakat.hu | 2015. február 19. csütörtök
Hirdetés:

Kitört a hisztéria A szürke ötven árnyalata körülA szürke ötven árnyalata sosem látott sikert produkált a hazai mozikban. Bár a film kritikai fogadtatása elég vegyes, özönlenek a nézők, hogy láthassák a filmet amiről mindenki beszél! Alighanem eldőlt: jön majd a további két rész filmváltozata is.

{adinserter 4}

Rekordszámú nézőt és rekordbevételt mondhat magáénak Magyarországon A szürke ötven árnyalata című erotikus film. Eddig csaknem 240 ezer nézőnél tart és 316 millió forintos bevételt hozott. Hiába oszlanak meg a vélemények a világsikert aratott bestsellerről és a belőle készült filmről, úgy tűnik, a produkciót a nagyközönség mindenképpen látni akarja.

Mi lehet a film vonzereje? Több összetevője van ennek. Az egyik nyilvánvalóan maga a történet, amit ha nem is olvasott el mindenki, de hogy hallott róla – vagy a frenetikus sikeréről – az biztos. Az is tény, hogy az erotikus filmek mindig bírnak egy plusz vonzerővel annak ellenére, hogy manapság akár a p*rnóhoz is rém egyszerűen hozzá lehet jutni. Végül meg kell említeni azt, hogy szinte az összes média erről beszél! Vagy azt számolgatják, hogy hányadik percben lesznek a fiatalok egymáséi, vagy azt boncolgatják, hogy mennyivel gyengébb a film mint a könyv, vagy a kikötözős jelenetet elemezgetik. Akár pozitív, akár negatív értelemben, de folyamatosan téma a film az emberek között. Ha ez így folytatódik, A szürke ötven árnyalata örökre beírja magát a mozitörténelembe!

A Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével készült film összbevétele több mint 270 millió dollárra ugrott öt nap alatt, miközben a produkció mindössze 40 millióból készült. Mindez azt jelenti, hogy biztosan elkészül a másik két rész is, és a stúdió milliárdos nagyságrendű nyereségre tehet majd szert.

A szürke ötven árnyalata - plakát

2015. február 12-től látható a mozikban A szürke ötven árnyalata (+18) című amerikai erotikus film.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ezt a filmet mindenki látni akarja! - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*