Esküvők, filmek, kölcsön vett tanúk

> Filmrakat.hu | 2015. január 9. péntek

A sztárvilág legnagyobb durranása mostanában Cameron Diaz esküvője volt, és ha már az esküvőknél tartunk említsük meg azok harmadik és negyedik legfontosabb résztvevőit, az esküvői tanúkat! Tudták, hogy annak, akinek nincsenek barátai, ilyen célra kölcsönözhetnek is?
A cikk a hirdetés alatt folytatódik!

Hirdetés:

Bérhaverok (12) - filmek, esküvűk, tanúk

Az élet nem utánozza a filmet. Sőt, mintha szándékosan ellenkezne vele. Az még hagyján, hogy az Annie-ban (6) mindenáron férjet fogni próbáló, és George Clooney-ról álmodozó Cameron Diaz a valóságban végre kimondta a boldogító igent: a Good Charlotte szólógitárosa, Benji Madden kötötte be a fejét. A héthónapos udvarlást 15 perces szertartás követte a Diaz Beverly Hills-i házába, utána az ifjú pár és vendégeik (köztük Drew Barrymore-tól Lionel Richie-ig számos híresség) a kertben bulizott.

{adinserter 4}

De ez még csak a kezdet. A Bérhaverok (12) című vígjáték főhőse, Kevin Hart is fura dolgokat beszél az esküvőjéről. A filmben a komikus olyan szélhámos-céget vezet, mely barátokat és esküvői tanúkat kölcsönöz azoknak a lúzereknek, akiknek nincs haverja, és nem akarnak egyedül menni az esküvőjükre. Hart közben a saját lakodalmára készül: a gyönyörű modellt, Eniko Parrish-t veszi el, és a Bérhaverok keddi New York-i premierején azt nyilatkozta, bár a szmokingja drágább lesz, mint a felesége uszályos ruhája, ő mégsem csinál nagy felhajtás az egészből.

A Bérhaverok-ban mindenki megőrül, ha esküvőről van szó, és minden őrültségre képes, hogy jól nézzen ki a nagy estén – mondta a legendás TCL Chinese Theatre előtti vörös szőnyegen. – Én viszont átengedem az egészet a csajomnak. Megkapta a csekkfüzetemet, és azt csinál vele, amit akar…

{adinserter 10}

Annie, hazai bemutató: január 22.
(The Wedding Ringer, hazai bemutató: 2015. tavasza.)

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Esküvők, filmek, kölcsön vett tanúk - Sztárhírek | Filmrakat.hu