Erőszakorgia Los Angeles utcáin

By | 2014. július 2. szerda

A bűn éjszakájával kezdődött, a megtisztulás éjszakájával folytatódik az az erőszakorgia, melyben bárki bárkinek egy pillanat alatt halálos ellenségévé válhat, sőt, büntetlenül végezhet is a másikkal. A megtisztulás éjszakája: Anarchia című rémisztő horror ismét a komor közeljövőbe kalauzol, ahol öt véletlenül összeverődött ember ismeri meg saját korlátait. Felnőtt nézőknek ajánlott!

Hirdetés:
Álarcos, maszkos, kifestett gyilkosok járják az utcákat áldozatok után kutatva

Álarcos, maszkos, kifestett gyilkosok járják az utcákat áldozatok után kutatva

Az új történetben öt véletlenül összeverődött ember tapasztalja meg, meddig képesek elmenni önmaguk és egymás védelmében, amikor élethalálharcukat vívják, és képtelen döntések meghozatalára kényszerülnek.  Itt nem a bevásárló listán vitatkoznak: az életben maradásuk a tét.

Az erőszakorgia főszereplői

Leo, a zsaru

Egyik hősünk Leo (Frank Grillo), a megkeseredett magányos farkas, akinek fiát korábban megölték. A megszállott őrmester állig felfegyverzi magát és golyóálló mellényt ölt, hogy megérje a másnapot – és bosszút állhasson fiáért.

Az éjszaka legrémisztőbb kreatúrái azok az álarcos fiatalok, akik a gazdagok számára hajtanak fel áldozatokat.

Az éjszaka legrémisztőbb kreatúrái azok az álarcos fiatalok, akik a gazdagok számára hajtanak fel áldozatokat.

Eva és Calit

Eva (Carmen Ejogo) nehéz körülmények között élő, kamaszlányát, Calit (Zoe Soul) egyedül nevelő anya. Nem engedhetik meg maguknak, hogy jól védett falak mögé húzódhassanak, mint a gazdagok. Otthonukban próbálnak elrejtőzni, de a maszkos támadók rájuk találnak és magukkal akarják hurcolni őket. Ekkor Leo jobb meggyőződése ellenére segítségükre siet, tüzet nyitva, hogy megmentse őket a biztos haláltól.

Shane és Liz

Mindeközben egy szakítás szélén lévő pár, Shane (Zach Gilford) és Liz (Kiele Sanchez) autóját tönkreteszik, pont, mielőtt megkezdődne a megtisztulás éjszakája. Kénytelenek Leo páncélozott járművében menedéket keresni. Így már ötfősre bővül a társaság, s együtt próbálják visszaverni az őrjöngők támadását.

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

Országos bemutató: 2014. július 17. Bemutatja a UIP-Duna Film.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 + 19 =