Emma Wattson a Colonia Dignidad thrillerben

Szerző | 2014. szeptember 30. kedd

Emma Watson kapta a Colonia Dignidad című thriller női főszerepét, melynek nemrég kezdődött el a forgatása. A chilei katonai puccsról szóló thriller másik főszerepét Daniel Brühl alakítja.

Hirdetés:
Emma Wattson a Bling Ring banda tagja a Lopom a sztárom című Coppola filmben

Emma Wattson a Bling Ring banda tagja a Lopom a sztárom című Coppola filmben

A filmet az Oscar-díjas Florian Gallenberger rendezi. A forgatás év végéig zajlik luxemburgi, német és dél-amerikai helyszíneken – közölte a The Hollywood Reporter.

Az 1973-as chilei katonai puccs idején játszódó film egy fiatal német pár, Lena és Daniel sorsát követi, akik belekeverednek a demokratikusan megválasztott Salvador Allende elnök eltávolításába torkolló erőszakos eseményekbe. Danielt elviszi a katonai puccsot szervező Pinochet tábornok titkosrendőrsége, és nyomában hamarosan Lena is eljut a valóságban is létezett Colonia Dignidad falusi misszióba, amelyet egy prédikátor vezet, ám hamarosan kiderül, hogy ebből a táborból kevesen jutnak ki élve.

Watsont idén a Noé című filmben láthatta a közönség, a brit színésznő, akit a Harry Potter-sorozatból ismert meg a világ, mostanában fejezte be a Regression című thriller forgatását Ethan Hawke-kal.

Brühl a Hajsza a győzelemért című, Niki Laudáról szóló filmben tűnt fel tavaly, mostanában pedig Az üldözött című produkcióban szerepelt.

A német Florian Gallenberger utoljára 2009-ben állt kamera mögé, akkor a John Rabe című filmet rendezte. Oscar-díját 2001-ben kapta a Quiero ser című rövidfilmért.

Forrás: MTI 2014. | hollywoodreporter.com

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Emma Wattson a Colonia Dignidad thrillerben - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + tizennégy =