Emily egy kemény csaj

Szerző | 2014. május 30. péntek

Emily Blunt soha nem akart Tom Cruise-zal egy filmben játszani, most mégis együtt küzdenek az idegen lények ellen A holnap határa című filmben.  Egy alabárdos színházi szerep látja a kárát!

Hirdetés:
Tom Cruise és Emily Blunt

Tom Cruise és Emily Blunt

A  kemény kiképző – aki ha kell, megöli katonáját – már a hazai mozivásznon készíti fel a végső ütközetre emberét.

A holnap határa már itt kopogtat: mindenki megnézheti a mozikban, hogyan harcolja végig Tom Cruise és Emily Blunt ugyanazt a döntő ütközetet újra és újra a Földet megszálló lények ellen. De A holnap határa (+12) tartogat még néhány titkot.

A holnap határa - Emily Blunt

Például azt, hogy miképpen kerül Emily Blunt – aki korábban nyilvánosan megesküdött, hogy inkább lenne harmadik alabárdos egy színházban, mint Cruise partnere egy filmben – az év talán legnagyobb sci-fijébe.

Tom választotta Emilyt

Tom választotta Emilyt

A válasz egyszerű. Maga Cruise választotta ki.

– Már jó ideje figyeltem őt – mesélt Tom Cruise a filmpremier körüli sajtótájékoztatók egyikén. – Feltűnt, hogy milyen keményen dolgozik, milyen jó vígjátékban, komolyban és romantikusban is. Úgyhogy beajánlottam Doug Liman rendezőnek. Én beszéltem rá. Ő meg hamar ráharapott az ötletre. Azt mondta: ezt a filmet csak olyan színésznővel tudjuk leforgatni, aki hajlandó nagyon keményen dolgozni. És Emily tényleg kemény csaj. {adinserter 11}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Emily egy kemény csaj - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kilenc − kettő =