Elszabadulnak és az emberre támadnak a műholdak

By | 2017. október 13. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mióta világ a világ, félünk a természet irtózatos erejétől és keressük a megoldást, hogyan tudnánk azon felülkerekedni. Az emberiség a Föld körüli pályán mozgó műholdak segítségével próbálja kordában tartani a természetet, megelőzni az időjárás okozta katasztrófák kialakulását. Az október 19-től mozikba kerülő Űrvihar című filmben ez ideig óráig sikerül is neki, ám egy technikai meghibásodás – vagy egy szabotázs akció? – mindennél súlyosabb katasztrófával fenyeget. A szuperprodukció egyik főszereplője, Daniel Wu beszélt a grandiózus forgatásról.

Daniel Wu (színész, producer, rendező) az Űrvihar jelenetfotóján:
Űrvihar - Daniel Wu

Daniel Wu szerencsés helyzetben van: egyszerre amerikai és kínai, két ország színésze, és mindkét világban sokat játszik. Harcolt a Warcraftban, japán maffiózókkal mérte össze az erejét a Leszámolás Tokióban című filmben, pisztollyal küzdött a Rendőrsztori-ban és többször is volt Jackie Chan szövetségese.

Most az Űrvihar egyik fontos szereplője a sokoldalú filmsztár. A hongkongi időjárás-irányító központ munkatársát alakítja, azt a tudóst, aki elsőként jön rá, hogy a földet sújtó rendkívül időjárási jelenségek nem véletlenek, hanem egy gonosz terv részei.

– Több mint hatvan filmben szerepeltem már, de ekkora produkciót még sosem láttam – lelkendezett a 44 éves színész újságírók előtt. – A hongkongi forgatáshoz öt teljese háztömbnyi területet, egész Mongkokot lezárták, és nagyjából Hongkong összes filmesét alkalmazták. Ráadásul engedték, hogy az üldözéses részben többnyire én vezessek. Persze, hogy nagy élmény volt a munka. Meg hát, öreg vagyok, úgyhogy emlékszem, hogy 2008-ban pont a pekingi olimpia megnyitójának az idejére esőt jeleztek, és a kormány ionbombákat lőtt a felhőkbe. Az eső egy nappal korábban jött, a megnyitó zavartalanul lezajlott: szóval, tudom, milyen az, amikor az ember megpróbálja befolyásolni a természetet… és hogy az önteltség könnyen visszaüt!

Az Űrviharban vajon hogy sikerül legyőzni a természet erejét? Hamarosan kiderül, az izgalmas sci-fi október 19-i bemutatóján.

Forrás: IC Press

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább