Elrabolva 3. (2015) amerikai thriller

> Filmrakat.hu | 2014. november 4. kedd
Hirdetés:

Elrabolva 3. (2015) amerikai thriller, Liam Neeson főszereplésével. A családját védelmező ex CIA ügynök története azzal folytatódik, hogy volt felesége megölésével vádolják, nyomában az FBI, a CIA, a rendőrség és a bűnözők, az élete veszélyben forog. Mozifilmek a Filmrakatban.

Elrabolva 3. (2015) amerikai thriller

Elrabolva 3. (2015) amerikai thriller

Elrabolva 3. (+16)
Színes amerikai thriller – 2015

Eredeti cím: Taken 3
Rendezte: Olivier Megaton
Forgatókönyv: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Fényképezte: Eric Kress

Szereplők: Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker, Famke Janssen, Dougray Scott

Bemutató dátum: 2015. január 8. Magyarországon forgalmazza a FreemanFilm.

Kim (Maggie Grace) is a kegyetlen gyilkosok célpontjává válik

Elrabolva 3. – filmajánló

Bryan Mills (Liam Neeson) volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt. Mikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény teljesen felborítja addigi nyugodt életét. Volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal.

Egy elszánt nyomozó (Forest Withaker) Mills nyomába ered
Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó (Forest Whitaker), valamint a CIA és az FBI. De nemcsak az ő élete forog veszélyben: a lánya, Kim (Maggie Grace) is a kegyetlen gyilkosok célpontjává válik. Az exügynök felforgatja egész Los Angelest, nem törődve semmivel és senkivel. Két cél lebeg a szeme előtt: biztonságban tudni a lányát, és végrehajtani a halálos ítéletet a brutális gyilkosok felett.

{adinserter 4}

Elrabolva 3. szinkronizált trailer

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Elrabolva 3. (2015) amerikai thriller - thriller | Filmrakat.hu