Élő Bizsu a Mogyoró meló premieren

By | 2014. január 24. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Katherine Heigl a Mogyoró meló 3D című animációs filmben szereplő kutyushoz, Bizsuhoz hasonló mopsz-szal vett részt a világpremieren.

Hirdetés:
Katherine Heiglt férje, és 5 éves kislánya, Naleigh is elkísérte

Katherine Heiglt férje és a kezében lévő mopsz is elkísérte a Mogyoró meló bemutatójára

Katherine Heigl aki maga is nagy állatvédő, a vörös szőnyegen ismerkedett a tüskéshátúakkal. Sőt, egy mopszot is ölelgetett, aki a megszólalásig hasonlít Bizsura, a filmbeli kutyusra.

A mától a mozikban látható A mogyoró-meló 3D családi animációs vígjátékban Grimbusz, Haver, Bizsu, Andie, és Grayson, a vagány nagyvárosi banda összefog, hogy jól lakassa parkjuk lakóit mindenféle mogyis jósággal. Ehhez persze nem kevés akadályon kell keresztülverekedniük magukat, de a leleményes rágcsálók, és a jófej mopsz együtt verhetetlenek.

A film múlt heti Los Angeles-i világpremierjére Katherine Heiglt férje, és 5 éves kislánya, Naleigh is elkísérte. A premier egyben jótékonysági esemény is volt, ahol a résztvevők a National Wildlife Federation-t támogatták, és Katherine Heigl, aki maga is nagy állatvédő, a vörös szőnyegen ismerkedett a tüskéshátúakkal. Sőt, egy mopszot is ölelgetett, aki a megszólalásig hasonlít Bizsura, a filmbeli kutyusra. Heigl a vetítést követően lelkes nyilatkozta az újságíróknak:

Ez volt Naleigh első 3D-s élménye, és hihetetlenül élvezte. Odavan a kisállatokért, ezért nem is volt kérdés, hogy megnézze a filmet. Nagyokat kacarászott a mogyorót mentő csapat akcióin.

Mogyoró meló előzetes

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + tíz =