Elliott, a sárkány (Pete’s Dragon, amerikai vígjáték, 2016)

> Filmrakat.hu | 2016. augusztus 15. hétfő
Hirdetés:

A Disney egyik népszerű családi filmje új életre kel! Az Elliott, a sárkány című kalandfilm főszereplője egy Pete nevű fiú és legjobb barátja, Elliott, aki történetesen egy sárkány. A látványos családi kalandfilmben olyan nevek tűnnek fel, mint a Jurassic Worldből ismert Bryce Dallas Howard, Az éhezők viadalában is feltűnő Wes Bentley, a Star Trekből is ismerős Karl Urban, valamint Oona Laurence, akit a Mélyütés című filmben láthattak a hazai mozirajongók. Mellettük az Oscar-díjas Robert Redford is megjelenik a vásznon. A David Lowery által rendezett filmet a rendező és Toby Halbrooks Seton I. Miller és S.S. Fields könyve alapján írta.

Elliott, a sárkány (6)

színes, ír zenés vígjáték, 2016, 106 perc

Eredeti cím: Pete’s Dragon. Gyártó: Disney

Szereplők: Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona Laurence és Robert Redford
Rendező: David Lowery
Forgatókönyv: David Lowery & Toby Halbrooks. Írta: Seton I. Miller és S.S. Field. Producer: Jim Whitaker. Executive Producer: Barrie M. Osborne

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 18. Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

A 10 éves kisfiú nem egyedül él az erdőben, legjobb barátja Elliott, a sárkány

Fotó: Fórum Hungary Kft – (c) 2016 Disney Enterprises inc. All Rights Reserved.

Filmajánló

Az öreg fafaragó művész, Mr. Meacham (Redford) rengeteget mesélt a helyi gyerekeknek a veszedelmes sárkányról, amelyik az erdő sűrűjében él. Vadőrként dolgozó lánya, Grace (Dallas Howard) számára ezek a történetek tényleg csupán mesék, amíg nem találkozik Pete-tel (Fegley). Pete egy titokzatos tízéves fiú, akinek nincs családja, sem otthona, s aki azt állítja, hogy az erdőben él hatalmas zöld sárkányával, Elliott-tal. Pete elmondása alapján Elliott rendkívüli módon hasonlít Mr. Meacham történeteinek főszereplőjére. Grace ezért a 11 éves Natalie és édesapja, Jack segítségét kéri, hogy kiderítsék, honnan jött Pete, hol lakik és mi az igazság a sárkánnyal kapcsolatban.

 

A film alapjául szolgáló történetet először 1977-ben filmesítette meg a Disney, melyben Elliottot kézzel festették az alkotók.

Filmelőzetes

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Elliott, a sárkány (Pete’s Dragon, amerikai vígjáték, 2016) - animációs | Filmrakat.hu