Elkerülhetetlen a folytatás

- Filmrakat.hu | 2015. március 11. szerda

Nyáron kinyit az őslény park! | Jurassic World jelenetképHa egy produkció sikeres a mozipénztáraknál, akkor előbb vagy utóbb annak elkészül a második, harmadik, x-edik folytatása. Így van ezzel a Jurassic Park és a Halálos iramban frenchise is.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Manapság nem divat önálló szuperprodukciókban gondolkozni, a nagy stúdiók eleve legalább trilógiákat terveznek. Így aztán nem csoda, hogy még be sem mutatták a Jurassic Park-sorozat legújabb darabját, a Jurassic Worldöt, már megérkezett a hír, hogy hozzáláttak a folytatás előkészítéséhez. A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow már tavaly elárulta, hogy szó van folytatásokról, és azt sem titkolta, nagyon drukkol, hogy a második rész elkészítését is rábízzák.

Halálos iramban 6: Autóverseny tank, repülő ember. Kasszasiker 2013?

Közben a Universal stúdió egyik illetékese megerősítette, hogy valóban még három folytatás készül a Halálos iramban-sorozathoz is, azaz csak a tizedik résznél fognak megállni. A hetedik rész hamarosan a mozikba kerül, és iparági becslések szerint valamivel több mint 700 millió dolláros összbevétel várható (az 5-6. rész eredményei alapján saccolnak így).

Ideillő hír, hogy a legújabb toplista szerint a Halálos iramban-sorozat sztárja, Vin Diesel a Facebook királya, legalábbis a hollywoodi sztárok között: több mint 90,5 millió követője van a világ minden részéről.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Elkerülhetetlen a folytatás - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

12 + tíz =