Elhagyta a szerencse Johnny Deppet?

> Filmrakat.hu | 2015. május 26. kedd

Transzcendens - Johnny DeppJohnny Depp mostanság nem dicsekedhet a szerencséjével. Nemrég balesetet szenvedett a legújabb Karib-tenger kalózai forgatásán, most pedig arról szólnak a híradások, hogy Ausztráliában nem hunynak szemet afelett, hogy engedély nélkül vitte be az országba a kutyáit.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Johnny Depp és felesége Amber Heard is visszatért Ausztráliából, ahol igencsak paprikás hangulatot hagyott maga után a sztárpár. A szerelmesek kutyái – akiket illegálisan vittek be magánrepülőjükön a szigetországba – már több napja visszatértek az USA-ba, ezzel azonban mégsem zárult le a nagy port kavart ügy.

A Mortdecai sztárja, legsúlyosabb esetben 10 év börtönt is kaphat a szövetségi vizsgálat szerint, de ha dutyiba nem is kerül, a 340 ezer dollárnyi pénzbírságot valószínűleg nem fogja megúszni.

Az viszont már egészen nevetségesnek tűnik, hogy a repülő pilótája is két év börtönnel számolhat munkaadója mulasztása miatt, aki valóban nem jelentette le, hogy kedvencei is átlépték az ausztrál országhatárt.

Johnny Depp hamarosan a Black Mass című gengszterfilmben lesz látható, majd jövőre feltűnik az Alice Csodaország 2-ben Anne Hathaway és Helena Bonham Carter oldalán. Jack Sparrow kapitányként 2017-ben üdvözölhetjük viszont a mozivásznon. Feltéve, ha Ausztráliában le nem csukják…

Forrás: Híradó.hu

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Elhagyta a szerencse Johnny Deppet? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy + 2 =