Nem szabadul a Terminátortól James Cameron

- Filmrakat.hu | 2014. június 7. szombat

James Cameron eladta a franchise jogait, az új tulajdonos kérésére mégis besegít az új Terminátor-trilógiába. Amit hajlandó megtenni: súgni fog a függöny mögül!

Hirdetés:
James Cameron

James Cameron

Az első két Terminátor-film kultikus rendezője, James Cameron elárulta, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégis részt vesz az új trilógia elkészítésében, afféle tanácsadóként. Az Oscar-díjas Cameron már rég eladta a franchise jogait, de az új tulajdonos, Megan Ellison felkérte, hogy szálljon be a tervezett produkciókba, mert szükség van a kreativitására.
{adinserter 11}
Azt mondtam, hogy na jó, meglátjuk – mondta Cameron a Slashfilmnek. – Olyasmiben benne vagyok, hogy állok a függöny mögött és súgok, mint valami udvari tanácsadó a 15. századi Itáliában. Művészileg nem szeretném magam lejáratni, de annak látom értelmét, hogy segítsek abban, hogy az új produkciók szellemisége hű legyen az eredeti Terminátorhoz és Arnold figurájához. (…) De ez nem az én filmem, csak lazán kötődöm hozzá, nem is leszek rajta a stáblistán.”

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger az Erőnek erejével című mozifilmben

Cameron azt is elárulta, hogy Arnold Schwarzenegger nem csupán ikonikus mellékfigurája lesz az új trilógiának, hanem nagyon jelentős szerep jut neki.

A következő Terminátor film a Terminator: Genesis címet viseli, várható hazai bemutató: 2015. június.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Nem szabadul a Terminátortól James Cameron - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − tizenegy =