Egy T-800-as a Papája – Emilia Clarke

By | 2015. április 10. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Emilia Clarke színésznőEmilia Clarke színésznő eddigi leghíresebb szerepe Daenerys Targaryen (a Sárkányok anyja, Khaleesi, stb.) az HBO Trónok harca című fantasy-sorozatában. Ez hamarosan megváltozhat, hiszen Ő kapta  Sarah Connor szerepét a hamarosan bemutatásra kerülő Terminátor: Genisys című filmben, ahol egy T-800-as a Papája. Filmsztárok a Filmrakatban.

A gépek ellen harcoló emberiség vezérének, John Connornak az édesanyját alakítja Emilia Clarke az új Treminátor filmben. A szőke fürtöket barnára cserélte, verekszik, lövöldöz és autóbusszal száguldozik, tehát igazi akcióhős lett a Sárkányok anyjából.

Az eredeti történetben a gonosz szuperszámítógép, Skynet azért küldi a múltba a Terminátort, hogy megölje Sarah Connort, ezzel lefejezve az emberek ellenállási mozgalmát. Nos, a Terminátor: Genisys filmben ezt a szálat alaposan továbbgombolyították: már Sarah Connor szüleit is megölte egy Terminátor, amikor ő még csak 9 éves volt, hogy még inkább megakadályozzák a partizánmozgalom létrejöttét. Igen ám, csakhogy John Connor a jövőből visszaküld egy átprogramozott Terminátort, hogy vigyázzon a szőke kislányra, aki majd egyszer az anyukája lesz. A kis Sarah tehát egy T-800-as (Arnold Schwarzenegger) gyámkodása alatt nő fel – Papának hívja -, és ennek következtében bizonyos emberi érzelmek csak csökevényesen fejlődnek ki nála, a gyilkolás viszont a vérében van, mert robot pótapukája erre alaposan megtanítja.

Emilia Clarke mint Sarah Conor 2015.július 2-án debütál a hazai mozikban a Terminátor: Genisys című fantasyban.

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy − tizenhárom =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább