Egy szélhámos kapta Jane szerepét a Tarzanban

By | 2015. január 31. szombat

Margot Robbie és Will Smith a Focus - A látszat csal című filmben

Hirdetés:

Margot Robbie a hamarosan bemutatásra kerülő szélhámos thrillerben Will Smith fejét csavarta el, ám a forgatás befejeztével sem unatkozik: következő szerepe szerint a dzsungel királyát, Tarzant kell meghódítania. Vajon sikerül neki? Sztárhírek a Filmrakatban.

A Wall Street farkasában figyelt fel rá a világ, de úgy látszik, nem fogja elfelejteni egykönnyen. Margot Robbie, Hollywood legújabb kedvenc ausztrál importcikke nagyon kelendő. A többnyire visszafogott Will Smith lelkendezve nyilatkozott arról, hogy milyen jó volt a szőke szépséggel együtt dolgozni új filmjük, a Focus – A látszat csal (Focus, hazai bemutató: február 26.) című könnyed szélhámos-thriller forgatásán. A közös szélhámoskodás után a színésznő egyenesen a dzsungelbe vonult: ő lesz Jane az új Tarzan filmben. A forgatáson az ágyékkötős izomember, Alexander Skarsgard nemcsak Robbie művészetét kedvelte meg. A 38 éves svéd származású színész és a 25 éves ausztrál színésznő már szinte biztosan egy pár alkot – bár eddig nem nyilatkoztak kapcsolatukról, az éppen zajló Sundance Fesztiválon nagyon bizalmasan buliztak együtt.

És ez jó hír Jada Pinkett Smith-nek: korábban olyan pletykák is szárnyra kaptak ugyanis, hogy a Focus – A látszat csal Smith és Robbie közreműködésével felvett erotikus jelenetei alapjául szolgáltak valaminek, ami a forgatás után is folytatódott…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 + 12 =