Egy Oscar egyelőre elég

> Filmrakat.hu | 2015. március 9. hétfő

Neil Patrick Harris színész
A 2015. évi Oscar-gála díjazottjai mellett az idei legnagyobb filmes esemény főszereplője kétség kívül Neil Patrick Harris volt, aki egyaránt kapott negatív és pozitív visszajelzéseket a díjátadó után. Az idei gála műsorvezetője úgy véli, ezt bőven elég volt egyszer végigcsinálni, a jövőben nem vállalja az Oscar levezénylését. Sztárhírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

Neil Patrick Harris – akit idehaza leginkább az Így jártam anyátokkal tv-sorozatból ismerhetünk – azt mondta, többet nem vállalja az Oscar levezénylését. A színész vegyes kritikákat kapott, bár mint mondta, nem követi figyelemmel a visszajelzéseket. A közönség véleménye fontos számára, de csak bizonyos keretek között. Szerinte, sem a lelke, sem a családja nem tudná ezt még egyszer végigcsinálni.

Ez egy vadállat. Jó móka volt, és örülök, hogy ezt is kipipálhattam a bakancslistámról, de nem vagyok biztos benne, hogy azt a felelősséget és a sok ráfordított időt ismét tudnám-e vállalni. – mondta Harris, miért nem repesne az örömtől, ha ismét felkérnék.

Bár az Oscar maratoni műsorára majdnem 37 millió néző volt kíváncsi – és Harris mindent bevetett a sikerért – tizenhat százalékkal csökkent a nézettség 2014-hez képest. A mindent elsöprő diadalhoz úgy látszik még Neil alsógatyás színpadra vonulása sem volt elég…

A színész szerint, ő mindent megtett a műsorért, és ha a Dolby színházban a nézők arcán csak mosolyt látott, akkor kétli, hogy a negatív kritikák tükröznék a valódi igazságot a műsor sikeréről. Tény és való, az egész világon közvetítették a gálát, így ha valakinek kivetnivalója volt, nem meglepő, hiszen a milliós nézőközönség nem érthet egyet mindenben.

Neil Patrick Harrisnek egy Oscar egyelőre bőven elég…

Forrás: hirado.hu

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Egy Oscar egyelőre elég - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × négy =