Egy nap, két kontinens, három gála

> Filmrakat.hu | 2014. május 8. csütörtök

Emily Blunt és Tom Cruise kísérli meg ezt a világrekordot jelentő utazást: a két filmsztár Londonban, Párizsban és New Yorkban is ugyanaznap sétál végig a vörös szőnyegen!

Hirdetés:
Tom Cruise és Emily Blunt

Tom Cruise és Emily Blunt

Május 28-án új rekord kerül be a mozitörténet nagy könyvébe. A holnap határa (Edge of Tomorrow, hazai bemutató: május 29.) két főszereplője egyetlen nap alatt új filmje három díszbemutatóján vesz részt. A sosem látott tempó stílszerű: A holnap határa című látványos sci-fi/akciófilm ugyanis átírja az időről való elképzeléseinket – Tom Cruise és partnernője most a valóságban is megpróbálja uralni az idő folyását.
A holnap határa története szerint, azon a napon, amikor a Földet védő hadsereg utolsó megmaradt csapatai végső csatára indulnak az űrből érkezett és legyőzhetetlennek tűnő idegenek ellen, egy katonával különös dolog történik: újra és újra átéli az invázió kezdetét.

A film az ostromlott Londonban kezdődik, így a világ körüli premier is innen indul. Az időpontok a helyi időt jelzik.

• Az esemény reggel 7-kor indul, a vetítés 9-kor kezdődik.
A film Londonból Franciaországba vezeti hőseit, ahol az Egyesített Hadsereg partra száll – Cruise és Blunt újra megteszi ezt az utat.

• Párizsban bevonulás a vörös szőnyegen délután 2-től, a vetítés 4-kor veszi kezdetét.

Ezután a színészek az Egyesült Államok felé veszik az irányt.

• Érkezés a New York-i gálapremierre este 10-kor, a film vetítése – a holnap határán – 11:59-kor kezdődik.

A holnap határa - Plakát

A színészek valamint a filmet rendező Doug Liman utazás közben sem marad tétlen: ezalatt a közösségi média segítségével tartják majd a kapcsolatot a rajongókkal, és természetesen a sajtó munkatársait is meghívják majd egy-egy helyszínre. A neten figyelők a #EOTLive-ot keressék!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Egy nap, két kontinens, három gála - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 − 4 =