Egy mondat a 18-ból: Visszatérek!

> Filmrakat.hu | 2015. június 11. csütörtök
Hirdetés:
Arnold Schwarzenegger az új Terminátor filmben

Tényleg visszatért!

A Terminátor című filmben nem tömték tele annak idején szöveggel Arnold Schwarzeneggert, ennek ellenére azt a pár mondatot sem sikerült simán elfogadtatni az izomkolosszussal. Volt, hogy a rendezője emelt hangon beszélt a színésszel!

{adinserter 4}

James Cameron rendező nem szereti, ha beleszólnak a dolgába, ezért szabályosan üvöltözött Arnold Schwarzeneggerrel, amikor a színész meg akarta változtatni az egyik mondatát. A híres Visszatérek!-ről van szó, ami az első film óta minden Terminátor-filmben elhangzik. Schwarzeneggernek nem tetszett az a változat, ami a forgatókönyvben volt (I”ll Be Back), és I Will Be Backre akarta változtatni.

Úgy gondoltam, hogy egy gép szájából ez a hosszabb verzió sokkal félelmetesebben hangzik – mesélte Arnie legutóbbi interjújában. – Jim viszont mindig kiborul, ha valaki változtatni akar valamit azon, amit ő elgondolt. Elkezdtünk vitatkozni, mindegyikünk mondta a magáét, és a végén Jim rámüvöltött: mi áll a rohadt forgatókönyvben?! Mondtam, hogy I’ll Be Back, mire ő: nohát, ez lesz a filmben is.

Arnie egyébként nem volt kifejezetten szószátyár az első Terminátorban, mert csak 18 mondatot írtak neki, így kevesebb mint 100 szó hagyta el a száját.

A Visszatérek-poénról már most tudhatjuk az előzetesnek köszönhetően, mikor és kinek mondja Schwarzenegger a hamarosan látható új Terminátor-filmben: mielőtt kiugorna a helikopterből, hogy nekicsapódjon a másiknak, az elképedt Sarah Connornak (Emilia Clarke) tesz ilyen ígéretet.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Egy mondat a 18-ból: Visszatérek! - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*