Egy-két feles helyretette

By | 2015. május 21. csütörtök

Amanda Seyfried a Ted 2 című filmben | Filmrakat.huMit gondolnak mivel küzdötte le ideiglenesen a pánikbetegséget Amanda Seyfried? Igen, erre céloztunk a címben: egy-két felest benyomott fellépés előtt!

Hirdetés:

Néha annyira pánikolt Amanda Seyfried, hogy fellépés előtt kénytelen volt benyomni egy-két felest, ami valamennyire helyre tette őt. Erről a Vogue magazinnak mesélt, bevallva, hogy amikor három éve David Letterman show-jának vendége volt, a viszki adott neki magabiztosságot.

Élő tévéfelvétel esetében mindig folyékony bátorságra volt szükségem – fogalmazott Amanda. Az eredménnyel azonban nem volt maradéktalanul elégedett:  – A stúdióban tényleg fel voltam dobva, de amikor visszanéztem a műsort, rájöttem, hogy nem így akarom népszerűsíteni magam.

A színésznő ma már terápiára jár pánikbetegsége miatt, amire éppen a tévés fellépése késztette, mivel rájött, hogy az alkohol hosszú távon nem jó megoldás a probléma kezelésére. A terápia sikeresnek mondható, Amanda ma már csak egészséges lámpalázat érez, ha jelenése van.

A színésznőt legközelebb a Ted 2-ben láthatjuk, amelyben ügyvédnőt alakít, aki segít a Mark Wahlberg alakította főhősnek és a trágár mackónak, hogy az utóbbi apa lehessen.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt − egy =